Uutiset

Autot

Atro Vuolle Oy:lle täysi tusina Avestarkin Boxereita

Tilausliikenne Atro Vuolle Oy on ylöjärveläinen monipuolinen kuljetusalan yritys, jonka palveluihin kuuluvat niin tilausajot, seutuliikenne, business-luokan kuljetukset kuin palveluliikenne. Yhtiön ajoneuvokantaan kuuluu noin 60 linja-autoa sekä kymmenen ajoneuvoyhdistelmää ja henkilökuntana Vuolteella on kaikkiaan lähes 70 alan osaavaa ammattilaista. Yhtiön arvostuksesta osoituksena toimii valinta Tampereen kaupungin PALI-palveluliikenteen hoitajaksi ja tätä tehtävää varten yritys hankki nopealla aikataululla 12 uutta Peugeot Boxer -matalalattialinja-autoa Avestarkin laadukkaalla varustuksella.

Tilausliikenne Atro Vuolle Oy on perheyhtiö sanan parhaimmassa merkityksessä ja tälläkin hetkellä yhtiössä työskentelee perheen kolmen sukupolven edustajia. Toimitusjohtajana toimii Atro Vuolteen tytär Anne Salonen ja yrityksen huoltopäällikkönä sekä rahti- ja maansiirtopalveluista vastaa Annen poika Rami Salonen. Atro Vuolle Oy on aina ollut rohkeasti mukana alan uudistuksissa ja teknistä kehitystä seurataan hyvin tarkoin. Tätä kautta asiakkaille onkin pystytty tarjoamaan luotettavia, monipuolisia palveluita kustannustehokkailla hintatasoilla.

Palveluliikenteen edelläkävijä

Palveluliikenne on kuulunut merkittävänä osana Atro Vuolle Oy:n toimintaan koko yrityksen historian ajan. ”Me olemme hoitaneet palveluliikennettä Tampereella, Ylöjärvellä, Nokialla ja Hämeenkyrössä, joten olimme valmiina tarjoamaan palveluitamme, kun Tampereen kaupungin iso kilpailutus avautui. Urakan saatuamme selvitimme lisäkapasiteetin tarvetta ja päädyimme 12 uuden esteettömän pienoislinja-auton hankintaan. Kokoluokaksi päätimme 1 + 14 henkilön puolimatalalattiaversion, jonne tarvittaessa myös saa yhden pyörätuolipaikan. Lisäksi meillä oli omat erikoistoiveemme, kuten alkolukot sekä laadukkaat rahastuslaitteet. Nämä kriteerit ja kohtuullisen tiukka aikataulu karsivat kotimaiset vaihtoehdot pois, mutta onneksi Avestark täytti kaikki kriteerimme”, kertoo Anne Salonen.

Avestarkilla laatu kohtaa hinnoittelun onnistuneesti

Virolaisen vuonna 1996 perustetun Avestarkin tuotteet ovat jo tuttu näky maamme maantiellä ja yrityksellä on tarjota monipuolinen kattaus ajoneuvoja, kuten koululaistakseja, pikkubusseja, pienoislinja-autoja sekä erikoisajoneuvoja. Atro Vuolle Oy:llä oli aikaisemmin jo kolme Avestarkin valmistamaa ajoneuvoa ja niistä saadut hyvät käyttökokemukset helpottivat ostopäätöksen suorittamista. ”Avestarkin takaama aikataulu, kustannustehokas hinnoittelu, Peugeot-alustan kestävyys ja luotettavat jälkimarkkinointipalvelut kallistivat vaa’an selkeästi Avestarkin puoleen”, jatkaa Salonen.

”Ensimmäiset Boxer Avestarkit siirtyivät ajoon heinäkuun alussa ja autot ovat vastanneet odotuksiin mainiosti. Myös asiakaspalaute on ollut hyvää ja kiitosta on saanut erityisesti helppo kulkeminen autoon ja pois, tilojen avaruus ja valoisuus sekä miellyttävä, keskustelun mahdollistava äänimaailma. Myös kuljettajamme ovat olleet tulokkaisiin tyytyväisiä ja merkittävää on myös Euro6-luokan päästötaso, mikä mahdollistaa ajoneuvojen käytön pitkälle tulevaisuuteen kilpailutusten kriteerien täyttyessä. Elinkaareksi Boxereille onkin laskettu komeat kymmenen vuotta”, korostaa Salonen.

Bushouse luottomyyjänä

Oy Bushouse Ltd:n Ilkka Alanissi on linja-autokaupan kokenut konkari, joka luovutti Boxerit Tilausliikenne Atro Vuolle Oy:n toimitusjohtaja Anne Saloselle. Kummankin osapuolen ammattitaidon ollessa korkeaa luokkaa, on myös isojen kokonaiskauppojen synty vaivatonta.

Avestark-bussit Atro Vuolteelle myi seinäjokelainen Oy Bushouse Ltd, jonka Ilkka Alanissillä on alasta 45 vuoden kokemus. ”Tänä vuonna olemme myyneet kaikkiaan jo yli 20 Avestark-ajoneuvoa ja kauppansa on tehnyt hyvin monipuolinen valikoima ammattiautoja pikkubusseista isoihin esteettömiin linja-autoihin. Asiakkaita on laadun lisäksi miellyttänyt myös kokonaisvaltainen palvelumme, sillä avustamme tarvittaessa vaikkapa rahoituksen hankkimisessa”, korostaa Alanissi.

Anne Salonen on hyvin tyytyväinen Bushousen palveluun ja toiminnan helppouteen. ”Seuraamme alan kehitystä hyvin tarkoin ja sama asiantuntemus näkyy myös Bushousen ja Avestarkin toiminnassa. Katse täytyy pitää kaukana tulevaisuudessa ja esimerkiksi vaihtoehtoisten energiaratkaisujen osalta haluamme olla alan etulinjassa. Luotan myös tässä Avestarkin kykyyn vastata vaatimuksiimme myös tulevina vuosina”, päättää Salonen.

Lue seuraavaksi