Uutiset

Autot

Apuaskelmalla yletyt suksiboksiin vaivattomasti

Jouluun on enää muutama viikko ja sitä myötä myös laskettelukausi polkaistaan kunnolla käyntiin. Monet kiinnittävät jälleen suksiboksin autonsa katolle ja suuntaavat joululomallaan pohjoisen hangille ja rinteisiin. Kun suksiboksiin pakataan lasketteluvälineet ja muita matkatavaroita, saadaan matkustamon puolelle väljyyttä ja autossa on mukavampi istua pidempiäkin ajomatkoja.

Suksiboksin käytössä on kuitenkin omat haasteensa; auton katolle kurkottelu on raskasta, ärsyttävää ja kuraiseen autoon nojaaminen likaa vaatteet. Hanki suksiboksin kaveriksi kätevä Antec-apuaskelma, niin boksin käsittely helpottuu eikä katolle tarvitse enää kurotella.

Antec-apuaskelma on kestävä ja helppokäyttöinen

Näppärä Antec-apuaskelma kiinnitetään lujilla hihnoilla renkaaseen, minkä jälkeen apuväline on heti käyttövalmis. Askelma soveltuu 13”- 19” renkaille ja sen on kokoon taittuva, joten sitä voi vaivattomasti säilyttää aina auton takakontissa. Kestävän apuaskelman kantavuus on 136 kg, joten sitä voivat käyttää monen kokoiset henkilöt. Tuotteella on myös kahden vuoden takuu.

Apuaskelman hankkiminen hyödyttää kaiken pituisia, sillä se helpottaa paitsi katolle ylettymistä, niin myös suksiboksin paikoilleen kiinnittämistä, kun kädet eivät väsy kurottelusta. Tavarat on myös huomattavasti helpompi pakata järkevästi, kun näkee kunnolla, miten ne asettuvat kuljetuslaatikkoon. Lisäksi kalliit lasketteluvaatteet pysyvät puhtaina, kun ei tarvitse nojailla reissussa likaantuneeseen autoon aina kun tarvitsee jotain boksin sisältä.

Lue seuraavaksi