Uutiset

Autot

AL-KO HY4 hydraulinen tukijalkajärjestelmä Suomen Vaunuosan valikoimaan

Vuonna 1983 perustettu Suomen Vaunuosa Oy on matkailuajoneuvojen erikoiskorjaamo, jonka vahvuuksia ovat myös yksilölliset jousitusratkaisut, ajoneuvoilmastointi sekä hydraulisten tukijalkojen erilaiset kokonaisuudet. Yrityksen osaamisen takaa alan konkari Perttu Muurosen ammattitaito, jonka kautta asiakkaille rakennetaan yksilölliset, toimivat ja kestävät ajoneuvojen erikoisratkaisut. AL-KO HY4 -hydraulinen tukijalkajärjestelmä täydentää yrityksen tuoteperhettä loistavasti.

AL-KO HY4 hydraulinen tukijalkajärjestelmä soveltuu maassamme hyvin suosittuun matkailuajoneuvojen Fiat Ducaton ja AL-KO-alustaratkaisuihin. Järjestelmässä jokainen kulman yksikkö toimii erillisesti oman hydrauliyksikön kautta ja näin ei letkuja tarvitse erikseen asentaa auton alustaan. Täysin talvenkestävä järjestelmä on huoltovapaa ja sen käyttäminen on erittäin helppoa. Pysäköinnin turvaamisen lisäksi menetelmän avulla voi helpottaa vaikka harmaavesisäiliöiden tyhjentämistä. Järjestelmä myös alentaa ajoneuvon painopistettä, jonka kautta ajo-ominaisuudet parantuvat entisestään.

AL-KO HY4 -järjestelmän asennuksen hoitaa Suomen Vaunuosa ja kokonaisuuteen on mahdollista tutustua yrityksen osastolla Helsingin Caravan-messuilla tammikuun puolivälissä. Paketin hinta on asennettuna noin 6000 euroa. Helsingin messut tarjoavat oivan tilaisuuden myös perehtyä Suomen Vaunuosan muuhun tarjontaan, kuten esimerkiksi Fiat Ducatojen etujousitusten uusiin SV-iskunvaimennusratkaisuihin sekä ensi vuoden alusta yrityksen edustukseen tulevaan Niesmann + Bischoff-tuoteperheeseen.

Lue seuraavaksi