Uutiset

Autot

Ajoneuvojen kulunvalvonta – kätevää ja edullista

AitoSolutionsin edistyksellinen ajoneuvojen kulunvalvonta mahdollistaa joustavan ja samalla hallitun ajoneuvoliikenteen tehdasalueilla, satamissa, logistiikkakeskuksissa ja vastaavissa.  Uudet lukijat tuovat kulunvalvonnan luotettavuuden, käytettävyyden ja huolettomuuden aivan uudelle tasolle. AitoSolutionsin RFID teknologiaan perustuvat lukijat pystyvät pitkään lukuetäisyyteen, kaistaerotteluun ja portti-/ovikoneistojen suoraan ohjaukseen.  Kokonaisjärjestelmä muodostuu moduuleista joista asiakkaan tarpeen mukaan valitaan kuhunkin käyttökohteeseen optimaalinen ratkaisu. Valittavissa on ajoneuvojen kulunvalvonta, henkilöiden kulunvalvonta, työajanseuranta, tuntikirjaukset, työvuorosuunnittelu ja matkalasku. 

Tunnisteet

Uusissa lukijoissa on Linux-käyttöjärjestelmä, johon on integroitu koko AitoSolutions sovellusohjelmisto. Tämän ansiosta lukijat pystyvät toimimaan itsenäisesti jopa ilman jatkuvaa verkkoyhteyttä. Verkkoyhteyden avulla lukijan muistiin ladataan tiedot kulkuoikeuksista, jonka jälkeen lukija hallitsee kulunvalvonnan itsenäisesti. Samalla on saatu aikaan edullinen ratkaisu joka on tullut suosituksi kaiken kokoisissa organisaatioissa. 

AitoSolutions on toimittanut RFID pohjaisia kulunvalvontaratkaisuja mm. teollisuuteen, satamiin, logistiikkakeskuksiin ja vaakaintgraatioihin, yhteensä yli 1000 toimitusta erilaisiin käyttökohteisiin. AitoSolutionsilla on yli 20-vuoden kokemus kulunvalvonnasta. Osaaminen takaa onnistuneen lopputuloksen ja pitkän aikavälin luotettavuuden.

Toimintavarman ja olosuhteista riippumattoman AitoSolutionsin RFID teknologian edut ajoneuvojen kulunvalvonnassa ovat luotettavuus ja kestävyys yhdistettynä kotimaiseen kokonaisratkaisuun, jolloin ylläpitö- ja tukipalvelut ovat lähellä. Valikoima on kattava, jolloin kohteen mukaan saadaan valittua oikea tunnistustekniikka.

Lukija XT1

Rekisterikilpitunnistus

Rekisterikilpitunnistus on nopeimmin kasvava ajoneuvojen tunnistustekniikka. Automaattinen tunnistus mahdollistaa kätevän suurten ajoneuvomäärien tunnistamisen. Rekisterikilpitunnistus voi olla itsenäinen tai integroitu AitoSolutionsin kokonaisjärjestelmään. Kulkuoikeuksien lisääminen ja poistaminen tapahtuvat vaivattomasti suojatusta pilvipalvelusta. Käytönseuranta ja analyysit ovat osa toimivaa AitoSolutions kokonaisuutta.

Kotimainen Aito Expert Group kasvaa ja kehittyy hyvää vauhtia

Aito Expert Group muodostuu kulunvalvonta-, työajanseuranta ja matkalaskujärjestelmien osaajasta AitoSolutions Oyj:stä (toimipisteet Espoossa ja Tampereella), liikkuvaan työhön ja kovaan käyttöön tarkoitettujen tablettien ja vastaavien ammattilaisesta Aito Hand Held Oy:stä, groupin Euroopan logistiikka yritys Aito Eesti Ou:stä, rahoitusyhtiö Aito Finance Oy:stä ja Kiinan markkinoilla menestyvästä Aito China Ltd:stä.

www.aitosolutions.com

Lue seuraavaksi