Uutiset

Autot

Adria Coral Supreme – menestystarina saa jatkoa

Adria Coral Supreme

Slovenialaisen Adrian erittäin suosituilla Coral-sarjan matkailuautoilla on jo yli 30 000 omistajaa Euroopassa. Sarjan lippulaivana jatkaa edelleen Supreme-mallisto, joka on tälle vuodelle uudistettu jälleen asiakastoiveiden mukaisesti ja tarjolla onkin monipuolinen ajoneuvo ympärivuotisiin käyttötarpeisiin.

Adria Coral wc

Adrialla tiedetään hyvin, miten henkilökohtainen ja yksityiskohtainen ratkaisu matkailuajoneuvon valinta voi olla. Adrian prosessissa valitaan ensin pohjaratkaisu, sitten varustetaso, lämmitysjärjestelmä, sisustus, ohjaamon väri ja lopuksi lisävarusteet. Suositussa Coral-mallisarjassa sisätilojen istuin- sekä ruokailuryhmät ovat uusittuja ja säilytystilojen määrää on kasvatettu ja ulkoisesti virtaviivaisuus on lisääntynyt madaltumisen ja kehittyneen muotoilun kautta. Ylellisyyttä ja yksilöllisyyttä haluavalle karavaanarille oikea ratkaisu on Coral Supreme -sarjan ajoneuvo, joka on osoittautunut mainiosti Suomen olosuhteisiin soveltuvaksi.  J. Rinta-Jouppi Oy:n Vantaan toimipisteessä on esillä erittäin kattavasti koko Adrian matkailuvaunu- sekä matkailuautovalikoima ja kolmostien varrella on helppo käydä tutustumassa myös Coral Supremen viihtyisyyteen.

Adria Coral Supreme tekee ulkoisesti vaikutuksen mataluudellaan ja virtaviivaisuudellaan, jotka näkyvät myös polttoainetaloudellisuudessa. Ajoneuvoa kuljettaa Fiatin luotettava 131 hevosvoimainen 2,3-litran JTD-moottori, josta on tullut jo alan vakiotuote. Monia miellyttää varmasti myös se, että ajamiseen riittää B-luokan ajokortti ja nopeusrajoitusluokka on 100 km/h. Ulkopuolisesti Supremessa kaikki on kohdallaan ja esimerkiksi kahden 11 kilon kaasupullon vaihto on tehty helpoksi ja nopeaksi toimenpiteeksi kuljettajan puolella sijaitsevan reilunkokoisen luukun kautta. Takatallien ovet ovat kooltaan 74 x 110 senttimetriä ja avarissa tiloissa kulkevat turvallisesti mukana niin matkatavarat kuin harrastusvälineet.

Sisätiloissa huomio kiinnittyy välittömästi tilan tuntuun ja valoisuuteen, joista huolehtivat suuret kattoikkunat. Takaosassa sijaitsevat ylellisen leveät erillisvuoteet, joidenka keskelle saa välikappaleella myös hieman lyhyemmän vuodetilan. Leporauhaa haluttaessa makuuosasto on eristettävissä näppärästi omalla paljeovella ja lisäksi keskiosan wc-osaston saa eristettyä keittiöstä ja olotiloista omalla ovellaan. Näin matkustamossa voi vaikkapa katsella hyvällä omalla tunnolla televisiota häiritsemättä unisempia kanssamatkustajia. Isomman ryhmän matkustaessa kerralla mukana, saa sohvaryhmistä näppärästi lisävuodetilaa.

Suihku- ja wc-tilat ovat luokkansa tilavimpia ja Coralin tyylikkyys näkyy niin muotoilussa kuin materiaalivalinnoissa. Sama linja jatkuu myös keittiöosastossa, joka miellyttää varmasti vaativimmankin kokkailijan silmää. Kaappitilaa on ruokailuvälineille sekä elintarvikkeille kerrankin riittävästi ja 150-litran jääkaappi takaa ruoan laadukkuuden.

Sohvaryhmien materiaalivalinnat sekä kalusteiden muotoilu kertovat uuden vuosimallin edistyksellisyydestä ja Coralilla matkustavat mukavasti varmasti niin kuljettaja kuin sallitut neljä matkustajaa. Ympärivuotisesta viihtyvyydestä pitävät osaltaan huolen Alde-lämmitys, sähkötoiminen lattialämmitys sekä eristetty ja lämmitetty harmaavesisäiliö. Adrian laajan lisävarustelistan kautta omaa ajoneuvoa on tututtuun tapaan mahdollista muokata todella yksilöllisesti ja tarjolla on esimerkiksi mediaseinä tai kattava pohjoismainen paketti, jolla talviautoilun sujuvuus paranee entisestään.

Lue seuraavaksi