Uutiset

Autot

Aaltonen Motorsport avasi KNonline.fi -verkkokaupan

”Verkkokauppa-ajatus lähti liikkeelle kysynnän ja asiakkaiden kiinnostuksen kasvaessa K&N-tuotteita kohtaan”, kertoi Aaltonen Motorsportin Henri Nikkilä. Tällä hetkellä KNonlinessa on tuoteryhmiä 117 110 kappaletta ja tuotteita ryhmissä kaikkiaan 121 229 kappaletta. Joten lähes kaikkiin henkilö- ja pakettiautoihin, maastoautoihin, moottoripyöriin ja mönkijöihin sekä veneisiin ja vesijetteihin löytyy niin sanotut elinikäiset K&N-ilmansuodattimet vuosimallin mukaan aina 50-luvulta tähän päivään. Myös kuorma-autojen ilmansuodattimet löytyvät osittain Tino’s Garagen varastosta, jossa on noin 3 000 tuotetta. Varastotuotteita tullaan lisäämään tulevaisuudessa tilausten ja menekin mukaan. Tilaukset tehtaalta tehdään viikoittain, joten pisimmilläänkin tietyn suodattimen saaminen kestää viikosta puoleentoista.

 

KNonline.fi –verkkokaupasta K&N-tuotteita voi tilata kuka tahansa, toimitukset ovat nopeita, yleensä lähetys on asiakkaalla seuraavana tai sitä seuraavana päivänä. Toimitukset hoituvat Matkahuollon ”Lähellä-paketti” -toimituksen kautta asiakkaan valitsemaan toimipisteeseen, josta hänen on vaivattomin noutaa lähetys. Minimitilaus on yleensä 50 euroa, mikä sisältää toimituskulut. Jos tilauksen arvo on alle 50 euroa, lisätään siihen toimituskuluja 10 euroa. KNonline.fi -verkkokaupassa ovat käytössä kaikki verkkomaksusysteemit, eri pankit ja luottolaitokset. K&N-tuotteilla on täysi palautus- ja vaihto-oikeus 14 vuorokautta kaupantekohetkestä, edellyttäen tietenkin, että tuote on ehjä ja käyttämätön.

K&N korvaus- ja kartioilmansuodattimilla on myös miljoonan mailin takuu, jos niitä käytetään päällystetyillä teillä ja ajoneuvoissa, joihin ne on tarkoitettu. Muussa käytössä takuu on yksi vuosi ilman kilometrirajaa.

www.knonline.fi

Miika Nyrö

Lue seuraavaksi