Uutiset

Työkoneet

Juuso Valtakari Leguan Liftsin markkinointipäälliköksi

Kotimaiseen Avant-konserniin kuuluva Leguan Lifts Oy nostaa rimaa kansainvälisessä
kasvustrategiassaan nimittämällä Juuso Valtakarin uudeksi markkinointipäälliköksi. Tämä strateginen päätös on vahva osoitus yhtiön kunnianhimosta säilyttää asemansa
henkilönostinalan edelläkävijänä ja laajentaa vaikutustaan globaaleilla markkinoilla. Valtakari tuo mukanaan yli 10 vuoden kokemuksen kansainvälisten brändien rakentamisesta ja markkinoinnin johtamisesta monikanavaisesti, mikä tekee hänestä avainhenkilön Leguan Liftsin kansainvälisen läpimurron toteuttamisessa.

”Juuso tuo yritykseen uutta energiaa, innovatiivisia näkemyksiä ja vahvan strategisen osaamisen, jotka vievät Leguan Liftsin markkinoinnin täysin uudelle tasolle”, sanoo toimitusjohtaja Esa Vuorela. ”Tavoitteenamme on vahvistaa asemaamme globaalina toimijana, joka ei ainoastaan seuraa alan kehitystä, vaan myös määrittelee sen suunnan.”

Leguan Lifts on tunnettu alansa huippuinnovaattorina, joka on aina askeleen edellä kilpailijoitaan. Yrityksen sitoutuminen uusimpaan teknologiaan, tuotekehitykseen, käyttäjäystävällisiin ratkaisuihin ja kestävään kasvuun ovat tehneet siitä nostinlaitealan suunnannäyttäjän. Valtakarin nimitys on osa yhtiön laajempaa strategiaa, jolla varmistetaan, että Leguan Lifts säilyttää asemansa kasvavana edelläkävijänä myös tulevaisuudessa.

”Valmistamme maailman parhaita nostimia segmentissään ja minun tehtäväni on varmistaa se, että tämä viesti tavoittaa laajasti niin nykyiset käyttäjät kuin myös uudet potentiaaliset käyttäjät jotka eivät vielä ole tutustuneet tuotteisiimme tai käyttävät jotakin muuta työskentelytapaa. Leguan Lifts on aina kyennyt ennakoimaan markkinaa ja sopeutumaan sen muutoksiin. Olen todella otettu ja innoissani tästä mahdollisuudesta toimia yrityksessä joka kykenee notkeasti adaptoitumaan tilanteen niin vaatiessa, eikä pelkää lähteä haastamaan muita alan suuria toimijoita”, Valtakari kommentoi.

Leguan Lifts suunnittelee nyt entistä vahvempaa läpimurtoa erityisesti USA:n, Aasian ja Australian markkinoilla. Tehtävässä riittää haastetta, sillä työmaana on käytännössä koko maailma, mutta Valtakari toteaa, että haasteet enemmänkin ruokkivat hänen kunnianhimoaan.

Juuso Valtakari on aloittanut tehtävässään 5.8.2024.

Lue seuraavaksi