Uutiset

Autot

Nissan X-Trail N-Trek: Uusi varustetaso

Nissanin ikoninen perhe-SUV astuu rohkeammille poluille uuden seikkailunhaluisille suunnatun N-Trek-varustetason myötä.

Ulkoisesti X-Trail N-Trek edustaa vankkaa muotoilua. Auton etuosassa on Nissanin tummennettu ”V-motion”-säleikkö, joka erottuu etumaskin ympärillä. Muissa X-Trail-malleissa ”V-motion”-säleikkö on kromattu.

Auton etu- ja takaosan puskurien alaosa on viimeistelty ”gunmetal” värillä, ja ovipeilit ovat mustat. Uudet LED-sumuvalot on integroitu etupuskurin alaosaan.

X-Trail N-Trek-malliin on tarjolla useita värivaihtoehtoja, jotka sisältävät metalli- ja helmiäisvärejä. Pearl White, Champagne Silver ja Ceramic Grey ovat saatavilla myös kaksivärisinä, mustalla katolla.

Sisätiloissa on käytössä uusi vettä hylkivä verhoilu, joka tukee N-Trek-ostajien seikkailunhaluista henkeä. Ostajat voivat palata autolleen ulkoilma-aktiviteeteista kaikissa sääolosuhteissa huolehtimatta sisätilojen kunnosta. Saatavilla on myös lisävarustepaketti, joka sisältää kumimatot ja käännettävän tavaratilan suojamaton, näillä täydennät huolettomat sisätilat.

Nissanin uraauurtava e-POWER-järjestelmä käyttää tehokasta ja taloudellista, muuttuvalla puristussuhteella varustettua kolmisylinteristä turbomoottoria sähkön tuottamiseen, joka lataa auton akkua. Tämä puolestaan käyttää sähkömoottoreita, jotka pyörittävät renkaita. Maksimaalisen vakauden ja varmuuden kaikissa olosuhteissa takaa edistyksellinen e-4ORCE-nelivetojärjestelmä, joka koostuu kahdesta sähkömoottorista – yksi etuakselilla ja toinen takana. Järjestelmä voi säätää tehon jakautumista jopa 10 000 kertaa sekunnissa riippuen kulloinkin käytettävissä olevasta pidosta.

X-Trailin e-POWER-järjestelmä tarjoaa sulavan ajokokemuksen, joka muistuttaa täyssähköautoa, yhdistettynä kykyyn selviytyä haastavista olosuhteista maastossa tai maantiellä, ilman tarvetta lataukselle. N-Trek-varustetaso houkuttelee seikkailunhaluisia perheitä entistä kauemmas ja intensiivisempiin seikkailuihin sähköistetyssä, nelivetomallisessa ja jopa seitsemän paikkaisessa mallissa.

X-Trail e-4ORCE N-Trekin hinnat alkavat 58 195 eurosta.

Nissan X-Trail N-Treke-POWER
Istumapaikat5 tai 7
Vetotapae-4ORCE 4WD
Yhdistetty teho (kW/hv)157 / 213
Suurin vääntömomentti (Nm)330 + 195
Yhdistetty WLTP CO2-päästöt (g/km)141 – 150
Yhdistetty WLTP polttoaineen kulutus (l/100 km)6,2 – 6,6
Huippunopeus (km/h)180
0-100 km/h (sekuntia)5-paikkainen: 7,0 7-paikkainen: 7,2

Lue seuraavaksi