Uutiset

Yleinen

Uusi teollisuusrengas Galaxy MGSR 210

Yokohama OHT on tuonut markkinoille uuden renkaan Pohjoismaiden markkinoille. Galaxy MGSR 210 renkaan luvataan suoriutuvan vaikeissa talvisissa olosuhteissa innovatiivisen materiaali- ja kuvioteknologiansa ansiosta.

”Pohjoismaiseen pyöräkuormaajakäyttöön tarkoitettua rengasta ei ole ollut kaikilta valmistajilta tarjolla. Varsinkaan sellaista, jossa hinta ja laatu kohtaisivat tällä tavoin”, NDI Finland Oy:n myyntipäällikkö Pasi Toppinen sanoo.

”Renkaan erinomainen suorituskyky arktisissa olosuhteissa muodostuu useasta tekijästä. Sen aggressiivinen palakuviointi ja aaltoileva uritus antavat lisää purevuutta lumella ja hiekalla sekä parantavat jarrutuskykyä. Käyttöön optimoitu runko antaa renkaalle pitkän käyttöiän ja vähentää hajoamisista aiheutuvaa seisonta-aikaa. Erityisesti pohjoismaisiin olosuhteisiin valmistettu kumimateriaali toimii sekä lumella että mudassa tehden MGSR 210:sta erinomaisen Multipurpose -renkaan”, lupaa Toppinen.

NDI Finland Oy pyrkii pitämään uutuusrengasta koko talvikauden 2021-2022 varastossa. Hankala globaali tilanne ja uutuusmallin aloittamisesta johtuvat valmistusmäärät tarkoittavat että nopeat syövät hitaat.

”Yokohama OHT lisää koko ajan tuotantokapasiteettiaan ja Galaxy –renkaat tulevat hyötymään tästä. Uskomme että näin mainio tuote tulee vakiinnuttamaan paikkansa suomalaisilla työmailla pian”, lopettaa Toppinen.Lue seuraavaksi