Uutiset

Uutiset

Pumppujen asiantuntija Nokialta – Auvotech pitää koneet liikkeessä

AuvoTech Oy on vuonna 2014 perustettu nokialainen yritys, jonka monipuolisiin palveluihin kuuluvat esimerkiksi hydrauliikan ja kuljettimien huollot, säädöt ja korjaukset sekä teollisuuden kunnossapitotehtävät. Perheyritys työllistää kymmenkunta alan kovan tason ammattilaista, ja osaamisen taso sekä ammattiylpeys ovat yhtiössä korkealla tasolla. AuvoTechin vahvuutena on kautta yrityksen historian ollut laaja-alainen toiminta ja nopea muuntautumiskyky. Samaa loogista kehitystä tukee yrityksessä nyt tapahtuva voimakas panostus hydraulipumppujen huoltotoimintoihin. Tätä tarkoitusta varten AuvoTechille on perustettu aputoiminimi Hydrolift, jonka alla tehdään erityisesti hydrauliikkatöitä.

Kovassa käytössä ollut hakesyöttimen sylinteri palaa huollon jälkeen takaisin urakointiin.

Hydrauliikkapalveluissa oleellista on ennakointi.  Oikea-aikaisella toiminnalla esimerkiksi sylinteri- ja pumppuhuolloissa säästää huomattavasti sekä aikaa että rahaa isommilta, urakoinnin keskeyttäviltä remonteilta. Hydroliftin monipuolisella osaamisella suuretkin huoltokokonaisuudet saadaan suoritettua kerralla ja ajankäyttö pystytään optimoimaan. Hydroliftissä on panostettu asiakaspalvelun toimivuuteen ja oman järeän huoltoautokaluston avulla toimenpiteet pystytään suorittamaan myös asiakkaan luona tai vaikeapääsyisissä työkohteissa. Tärkeää asiakassuhteissa onkin kattavuus ja hyvän palvelukokonaisuuden tarjoaminen.

Satsaus laajentumiseen hydrauliikkapuolelle näkyy sekä konekannassa että henkilökunnan määrässä.  ”Olemme hankkineet yritykseemme alan nykyaikaista teknologiaa. Meiltä saa kerralla pumppupuolen huollot, korjaukset, testaukset, säädöt sekä kaiken vaadittavan dokumentoinnin. Pystymme myös huoltamaan kaiken merkkiset sekä kokoiset pumput, sillä korjaamomme nykyaikainen ja kattava konekanta mahdollistaa monipuoliset huoltotehtävät”, kertoo AuvoTechin ja Hydroliftin perustaja Mika ”Auvo” Ala- Villilä.

Huollot myös paikan päällä


Kunnon työvälineillä raskaatkin työt onnistuvat. Yhdistelmä on saatavilla myös nostoihin ja konesiirtoihin.

Hydroliftin asiakaslähtöisen palveluasenteen mukaisesti apua saa nopeasti myös asiakkaan omissa tiloissa tai työkohteessa. ”Yrityksellämme on pakettiautoluokan lisäksi käytössä järeä nosturilla varustettu MAN- huoltoauto, jonka ominaisuudet takaavat urakoiden onnistumisen vaikeissakin olosuhteissa. MANin kyytiin mahtuu myös huoltokontti, joka takaa työvarustuksen mukana kulkemisen.  Mittojen mukaan tehdyt letkuasennukset onnistuvat mukaan otettavan kaluston ansiosta paikan päällä. Luonnollisesti helpointa ja kustannustehokkainta on suorittaa huollot jo ennakoivasti, mutta akuuteissakaan tilanteissa avun saaminen ei jää kalustosta kiinni”, Ala-Villilä lupaa.

Hydroliftissä tiedetään nykyaikaisen teollisuuden vaatimukset ja myös toimintakykyä on viilattu mahdollisimman nopeaksi. ”Perustyyppiset pumppuhuollot saadaan suoritettua yhdessä vuorokaudessa, eikä vaativimmissakaan toimenpiteissä kauaa aikaa kuluteta. Voimakas panostus konekantaan on tuonut tulosta ja kunnon laitteiden ansiosta asiakas voi olla varma laitteidensa kuntoon saamisesta. Esimerkkinä toimii nykyaikainen pumppujen koeajopenkki, joka kerää kaiken tarvittavan tiedon huollettavan pumpun toiminnasta. Penkin avulla selvitämme tarvittavat jatkotoimenpiteet” Ala-Villilä lisää.

Yrityksessä pystytään huoltamaan myös kookkaammat sylinterit, kuten kuvan apusylinteri.

Monipuoliset kokonaispalvelut Panostus pumppupuoleen tukee hyvin AuvoTech Oy:n muuta toimintaa ja moneen vankkaan tukijalkaan nojautuminen onkin tärkeää. ”Teollisuuden kunnossapito ja muut palvelut sekä koneistukset ja hydraulilaitteiden huollot sekä letkuasennukset tukevat toisiaan toiminnallisesti hyvin. Palvelujamme täydentävät vielä vankka metallipuolen osaaminen ja kalustomme ansiosta myös konesiirrot ja nostopalvelut onnistuvat ammattitaidolla. Hyvä maineemme on auttanut myös osaavan henkilökunnan löytämisessä ja tiivis yhteistyö paikallisen ammattioppilaitoksen Tredun kanssa hyödyttää kumpaakin osapuolta. Tuotepuolella vahvana yhteistyökumppanina on hydraulikomponenttien maahantuoja Fluiconnecto, jonka HydroShop Tampereella vastaa tarpeisiin nopealla aikataululla. Jatkuvan kasvun kautta meillä on edelleen tilaa huippuluokan ammattilaisille ja erityisesti hydrauliikkaosaajille meillä on tarjota mielenkiintoisia työtehtäviä”, Ala-Villilä vinkkaa.

Lue seuraavaksi