Uutiset

Yleinen

Muutoksia Kreate Groupin johtoryhmässä

Infrarakentaja Kreate vahvistaa johtoryhmäänsä lujittaakseen kilpailukykyään ja varmistaakseen yhtiön strategian mukaisen kehittymisen myös tulevaisuudessa.

Sami Laakso

Väylärakentamisen johtaja Sami Laakso siirtyy operatiiviseksi johtajaksi 1.8.2024 alkaen ja jatkaa Kreate Groupin johtoryhmän jäsenenä. Laakson tehtävänä on varmistaa prosessien tehokkuus, hankkeiden tuloksellisuus sekä konsernin kehittyminen strategisten tavoitteiden mukaisesti.

”Mittavat, useita eri rakentamisen lajeja sisältävät suurhankkeet lisääntyvät tulevaisuudessa. Vahvan teknisen osaamisen ja sujuvan yhteistyön varmistamisen lisäksi haluamme tunnistaa entistä paremmin liiketoimintamahdollisuuksia tarjoavat merkittävät ja kompleksiset hankkeet. Samin laaja kokemus ihmisten johtamisesta, suurista hankkeista ja niiden menestyksekkäästä johtamisesta luo hyvät edellytykset operatiivisen toimintamme kehittämiselle”, kertoo Kreate Groupin toimitusjohtaja Timo Vikström.

Juha Schönberg

Väylärakentamisen rakennuspäällikkönä toiminut, diplomi-insinööri, Juha Schönberg (s. 1981) on nimitetty Kreaten Väylärakentaminen-yksikön johtajaksi ja Kreate Groupin johtoryhmän jäseneksi 1.8.2024 alkaen. Schönbergillä on vahva kokemus infrarakentamisesta erityisesti teollisuuden suurhankkeissa ja laajoissa tie- ja katurakentamisen projekteissa. Schönberg on työskennellyt Kreate-konsernissa vuodesta 2018.

”Juha on johtanut menestyksekkäästi useita suuria hankkeita ja ollut vastuussa Kreaten toiminnan laajentamisesta Pohjois-Suomeen. Hän on aikaansaava ja tavoitteellinen johtaja, jolla on ollut merkittävä rooli yhtiömme viime vuosien kasvussa. Olen iloinen, että seuraajasuunnittelumme toimii erinomaisesti ja voimme tarjota henkilöstöllemme mahdollisuuksia kehittyä ja edetä uralla eteenpäin talon sisällä”, Vikström toteaa.

Laakson tehtävät siirtyvät portaittain Juha Schönbergin vastuulle 1.8.2024 mennessä.

Kreate Group Oyj:n johtoryhmä 1.8.2024 alkaen:

Timo Vikström, toimitusjohtaja
Mikko Laine, talousjohtaja
Sami Laakso, operatiivinen johtaja
Katja Pussinen, henkilöstöjohtaja
Jaakko Kivi, johtaja, tekninen toimisto
Tommi Hakanen, johtaja, erikoispohjarakentaminen
Antti Kakko, johtaja, sillanrakentaminen ja -korjaus
Timo Leppänen, johtaja, ratarakentaminen
Juha Schönberg, johtaja, väylärakentaminen


Lue seuraavaksi