Uutiset

Yleinen

Mansen Mörinät: Suomen suurimmat konepäivät syyskuun kohokohta

Legendaariset Mansen Mörinät järjestetään koronataukojen jälkeen jälleen 23.–24.9.2022, ja samalla juhlitaan tapahtuman komeaa yli 20 vuoden taivalta. Valtava konevalikoima ja palvelutarjonta kerää maamme raskaan sarjan ammattilaiset yhteen.

Vuosien mittaan Mansen Mörinät on saavuttanut aseman raskaskone- ja kuljetuskalustoammattilaisten ykköstapahtumana, ja Pirkanmaa kutsuu taas maamme raskaan sarjan ammattilaiset tutustumaan alan johtavien toimijoiden tuotteisiin ja palveluihin.

Tampereen, Pirkkalan, Lempäälän ja Nokian ympäristössä järjestettävä Mansen Mörinät kerää vuosittain yli 15 000 raskaskone- ja kuljetuskalustoammattilaista Pirkanmaalle. Tämän syksyn tapahtuman odotukset ovat korkealla ja perinteinen tapahtuma tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden tutustua alan uusimpaan ja laajimpaan tarjontaan.

Varsinaisia järjestäjäyrityksiä tapahtumaan odotetaan mukaan lähes 60. Erilaisten yhteistyökumppanien määrä on ollut jatkuvassa kasvussa, ja yhteensä Mörinöille odotetaan mukaan kaikkiaan yli 250 alan toimijaa tuotteineen ja palveluineen.

Tapahtumaan kannattaa varata riittävästi aikaa. Monet kävijät ovat viime vuosina havahtuneet kasvaneeseen tarjontaan ja siihen tutustumiseen ennakkoon varatun ajan vähyyteen. Mörinöiden tarjontaan kannattaa ehdottomasti varata aikaa vähintään yksi kokonainen päivä tai miksei molempia kahta tapahtumapäivää. Vaivattomuutta tapahtuman kiertämiseen tuo Infra Hämeen järjestämä maksuton bussikuljetuspalvelu, jonka avulla Mörinöihin tutustuminen onnistuu haluttaessa yhdellä omalla pysäköinnillä.

Moneen eri toimipisteeseen jakaantuvassa ja paljolti ulkona järjestettävässä Mansen Mörinöissä on helppo pitää hyvät turvavälit.

Tapahtuman organisoinnista vastaa Konepörssi ja lehden numero 9 kertoo Mörinöiden tarkemmat yksityiskohdat. Lisätietoa tapahtumasta löydät tapahtuman verkkosivuilta osoitteesta mansenmorinat.fi, jossa mukana myös tuore osallistujaluettelo karttoineen.


Lue seuraavaksi