Uutiset

Yleinen

Engconiin lisää älyä

Engcon ilmoittaa, että irrotettavalle tartuntakourakasetille ja harjalaitteelle sovitettu kallistuvien kauhanpyörittäjien työlaitekiinnike saa nyt uusia älykkäitä toimintoja. Engcon on poistanut lähes kaikki letkut kauhanpyörittäjän alapuolella olevasta kiinnikkeestä ja ottaa käyttöön yksinkertaisen moduulijärjestelmän. Letkuton rakenne vähentää Engconin mukaan kulumista ja huoltotarvetta sekä pidentää käyttöikää ja parantaa muunneltavuutta, mikä helpottaa työskentelyä niin asiakkaan, jälleenmyyjän kuin huoltokumppanin kannalta.

Uusi työlaitekiinnike on moduulirakenteinen, ja sen lukkosylinterissä on vain kaksi letkua. Engconin automaattinen EC-Oil-pikakiinnikejärjestelmä on nyt helpompi asentaa alempaan kiinnikkeeseen, sillä hydraulilohkot kiinnitetään pulteilla suoraan jakolohkoon ilman letkujen vetoa.

Uusi rakenne helpottaa myös hydrauliikan lisäliitännän asennusta ja jälkiasennusta Engconin irrotettaviin työlaitteisiin, kuten tartuntakourakasettiin (GRD), harjalaitteeseen (SWD) tai Engconin muihin tuleviin työlaitteisiin.

”Uuden moduulijärjestelmän ansiosta kiinnikkeen komponentit on helpompi pitää kunnossa itse ja niitä on myös helpompi täydentää ja vaihtaa. Pääsemme eroon lähes kaikista letkuista, joiden vaihtaminen olisi muutoin melko vaativa toimenpide ahtaassa työlaitekiinnikkeessä”, Engconin kehityspäällikkö Fredrik Jonsson sanoo.

Olemassaolevien hydraulisten työlaitteiden hyödyntäminen EC-Oilin avulla

Uuden moduulirakenteisen ja letkuttoman rakenteen johdosta päivityksen on saanut myös pyörivä läpivienti, jossa on nyt entistä suuremmat kanavat hydraulivirtauksen kasvattamiseksi. Hyödyllinen toiminto niille, jotka tarvitsevat öljykapasiteettia esimerkiksi piennarleikkurin tai vastaavien työlaitteiden käyttämiseksi, on ”suorasyöttö” yhden lisäliitännän kautta ilman, että virtaus kulkee venttiilien kautta niin kuin aiemmin

”Samaan kiinnikkeeseen on mahdollista saada sekä automaattinen pikakiinnikejärjestelmä että manuaaliset lisäliitännät. Sen ansiosta asiakkaamme voivat nyt käyttää hydraulisia työlaitteitaan EC-Oilin tai manuaalisten liittimien kautta”, jatkaa Jonsson.

”Ainutlaatuista järjestelmässämme on se, että asiakas voi aloittaa ”yksinkertaisella” ratkaisulla ja laajentaa sitä sitten itse sitä mukaa kun uusien toimeksiantojen yhteydessä tarvitaan uusia työlaitteita. Myös jälleenmyyjille on erittäin mutkatonta pitää varastossa ”perustuotetta”, joka sitten mukautetaan helposti asiakkaiden toiveita vastaavaksi”, lopettaa Jonsson.

Engconin letkuton työlaitekiinnike on saatavilla kaikilla markkina-alueilla, ja se on kehitetty kauhanpyörittäjämalleille EC209, EC214, EC219, EC226 ja EC233. Pian se on saatavilla myös kokoihin EC206 ja EC204.

Lue seuraavaksi