Uutiset

Uutiset

Jari Kukkonen nimitetty Originator Oy:n uudeksi varatoimitusjohtajaksi

Originator Oy:n uudeksi varatoimitusjohtajaksi on nimitetty 1.5.2020 alkaen Jari Kukkonen (40) eMBA, HHJ, ins. AMK. Jari Kukkosella on laaja kokemus talous- ja strategiajohtamisesta, liiketoiminnan- sekä myynnin- ja markkinoinninjohtamisesta sekä niiden kehittämisestä. Viimeiset kymmenen vuotta hän on toiminut toimitusjohtajana perheyritysten palveluksessa, joissa hän on vastannut erityisesti strategioiden uudistamisesta, yritysjärjestelyiden läpiviennistä sekä toimintojen kehittämisestä. Jari tuntee myös raskaan kaluston toimialan hyvin, sillä hän on toiminut mm. Närhi Oy:n toimitusjohtajana sekä Raskassarja-ketjun hallituksessa.
Jarin vastuualueeseen Originator Oy:ssä kuuluu taloushallinto, myynnin- ja asiakkuuksien johtaminen, henkilöstöhallinto sekä liiketoiminnan kasvu- ja kehitysprojektit.

Tavoitat Jarin sähköpostitse jari.kukkonen@originator.fi tai numerosta 040-5328701.

Raskaan kaluston varaosa- ja korjaamotoiminnassa reilun neljän vuosikymmenen ajan toiminut Originator Oy panostaa nyt vahvasti tulevaisuuteen. Lahden Kujalaan rakentuu täysin uusi palvelukeskus, jolla valtakunnalliseen Raskassarja-ketjuun kuuluva Originator Oy vastaa näin asiakkaiden tarpeisiin ja parantaa kilpailukykyään markkinoilla. Tässä yhteydessä on erittäin hyvä tilaisuus tarkastella laajemmin yrityksen toimintamallien kehittämistä ja siksi onkin luontevaa vahvistaa myös henkilöstöresursseja uudistumisen vauhdittamiseksi.

Lue seuraavaksi