Uutiset

Työkoneet

Yli 100 000 seuraa Engconia sosiaalisessa mediassa

Kallistuvien kauhanpyörittäjien valmistajalla Engconilla on oman vahva läsnäolo sosiaalisessa mediassa. Yrityksellä on yli 100 000 seuraajaa eri kanavilla. Määrä on Engconin oman ilmoituksen mukaan yli kolme kertaa suurempi kuin lähimmäksi yltävällä kilpailijalla. Määrä osoittaa, että yritys herättää alalla suurta kiinnostusta.

Sosiaalinen media on noussut tärkeäksi kohtauspaikaksi monille Engconin asiakkaille. Yhä suurempi osa asiakkaille ja käyttäjille suunnattua viestintää tapahtuu nykyään sosiaalisessa mediassa. Uusimpien lukujen mukaan yrityksellä on yli 100 000 seuraajaa eri kanavilla. Yritys on tiedotteensa mukaan sosiaalisessa mediassa yli kolme kertaa suurempi kuin lähimmäksi yltävä kilpailija. Tämä on selkeä signaali siitä, että Engcon harjoittaa ja esittelee toimintaansa mielenkiintoisella tavalla.

”Meille on luonnollista olla ja toimia siellä, missä asiakkaamme ovat. Siksi sosiaalinen media on meille luonnollinen ympäristö. Tämä näkyy seuraajiemme antamassa palautteessa. He haluavat tietää, mitä tapahtuu, nähdä mielenkiintoisia asioita ja saada vastauksia kysymyksiinsä. Paiskimme töitä kaikin voimin, jotta he saavat mitä haluavat”, sanoo Engconin viestintävastaava Sten Strömgren.

Engconilla on nykyään 10 Facebook-tiliä: yksi jokaista toiminta-aluettaan kohti ja Facebook official-tili muita markkina-alueita varten, kaksi Twitter-tiliä, kuusi Instagram-tiliä, YouTube-tili ja LinkedIn-tili.

”Vaikka sosiaalisesta mediasta on tullut tärkeä keino pitää yhteyttä asiakkaisiimme, kotisivullamme on edelleen merkittävä tehtävä viestinnässämme. Esittelemme siellä kaikki tuotteemme teknisine tietoineen. Lisäksi siellä on uutisia, lehdistötiedotteita, yhteystietoja ja paljon muuta”, lopettaa Strömgren. 

Lue seuraavaksi