Uutiset

Työkoneet

Witraktor-Cat Metso-edustajaksi Baltiaan

Witractorin Cat-liiketoiminnasta vastaava johtaja Jaakko Koppinen (kesk.) Metso Mineralsin Euroopan markkina-aluetta johtavan Pekka Pohjoismäen ja Murskaus- ja seulonta -liiketoimintalinjaa vetävän Tommi Lehtosen seurassa.

Metso ja Wihuri-konsernin Teknisen kaupan ryhmään kuuluva Witraktor-Cat ovat sopineet uudesta, Baltian maat käsittävästä edustajasopimuksesta. Metson murskaus- ja seulontalaitteiden ja palvelujen tarjonnasta vastaa Virossa, Latviassa ja Liettuassa jatkossa Witraktor-Cat.

Uusi edustussopimus kattaa murskaimet, syöttimet ja seulat sekä kaikki tela- ja pyöräalustaiset murskaus- ja seulontalaitteet sekä jätemurskaimet. Witraktor-Cat huolehtii myös laitteisiin liittyvästä huollosta sekä kulutus- ja varaosapalvelusta.

”Olemme Metsossa tyytyväisiä, että saimme Witraktor-Cat:n asiantuntevan ja kattavan organisaation huolehtimaan laitemyynnistämme ja huollosta Baltian maissa. Uskomme, että nyt alkanut yhteistyö tarjoaa molemmille paljon uusia liiketoimintamahdollisuuksia”, arvioi Metso Mineralsin Euroopan markkina-alueen johtaja Pekka Pohjoismäki.

”Metso-sopimus on luonteva lisä Wihurin liiketoiminnalle. Jatkossa emme enää vain huolla Caterpillar-moottoria Metson murskaimessa, vaan tarjoamme täyden huoltopalvelun ja tuen koko murskauslaitokselle. Metson ja Caterpillarin yhdistetyn tuotetarjonnan avulla voimme tarjota asiakkaille parempia ja kattavampia ratkaisuja”, kommentoi Witraktorin Cat-liiketoiminnasta vastaava johtaja Jaakko Koppinen.

”Wihurilla on vahva ja osaava myynti- ja huolto-organisaatio Baltiassa. Erityisesti piirihuoltomiestemme ansiosta olemme aina lähellä asiakkaita. Näemme, että kaikkien Metson tuoteryhmien mahdollisuudet alueella ovat hyvät. Lokotrack-mobiilimurskaimet ja seulat ovat laitekaupan keihäänkärkinä”, Koppinen lisää.

Kuvassa Witractorin Cat-liiketoiminnasta vastaava johtaja Jaakko Koppinen (kesk.) Metso Mineralsin Euroopan markkina-aluetta johtavan Pekka Pohjoismäen ja Murskaus- ja seulonta -liiketoimintalinjaa vetävän Tommi Lehtosen seurassa.

Lue seuraavaksi