Uutiset

Työkoneet

Wacker maahantuonti Edeco Tools Oy:lle

”Uusi Edeco Tools hoitaa nyt kaikkien Wacker Neuson –työkalujen kuten tärylevyjen, betonihierrinten, betonin tärysauvojen, porakoneiden ja betonisahojen maahantuonnin, huollon sekä varaosat. Ohjelmassa on kaikki käsin hallittavat koneet ja laitteet. Myynti tapahtuu pääasiassa KH-Koneiden myyntipisteiden ja jälleenmyyjien kautta. Toki Edeco Toolsin kanssa Keravallakin edelleen voi myös kauppaa tehdä. Pääosa meidän maahantuomamistamme työkaluista valmistetaan Saksan tehtailla”, aloittaa KH-Koneiden toimitusjohtaja Teppo Sakari.

Wacker omistaa myös Kramerin pyöräkuormainvalmistuksen, joten nyt aloitettu maahantuonti on luonnollinen jatkumo menestyksekkäästi Krameria jo vuosia Suomessa edustaneelle KH-Koneille.

”Wackerin käsityökaluilla on yli 150 vuotiset perinteet ja ne tunnetaan maailmalla hyvin. Vaikka Suomessakin myyntiä hoidettiin ainoastaan Keravalta ja muutaman myyntimiehen toimesta, on markkinaosuus laadukkailla työkaluilla ollut aina korkea. Nyt tehty sopimus ei asiakkaille aiheuta muutoksia, sillä vaikka yrityksen nimi muuttui, lähes kaikki jo olleet asiat pysyivät kuitenkin ennallaan. Samat huoltohenkilöt, samat puhelinnumerot ja sama osoite Keravalla säilyi”, jatkaa Sakari.

KH-Koneiden myyntipisteiden mukaan tulo sekä KH-Koneiden tuttu varastoa koskeva toimintapolitiikka otettaneen kuitenkin asiakaskunnassa riemulla vastaan.

”Meillä on kaikilla tuotteissa se periaate, että tavaraa löytyy hyllystä. Vaikka pääsimme tekemään Wackerille ensimmäisen tilauksen vasta huhtikuussa, niin jo nyt lähes kaikista toimipisteistä löytyy Wacker -tuotteita. Niitä ei tarvitse tilata eikä odottaa, vaan työkalut saa heti mukaan. Samalla kun myynti kasvaa, lisäämme myös huoltohenkilöiden määrää. Vanhat ammattitaitoiset asentajat kouluttavat aina uudet miehet Wacker remmiin”, lopettaa Sakari.

Lue seuraavaksi