Uutiset

Työkoneet

Voiteluosalta osat voitelujärjestelmiin

Laajalti yleistyneet ja edelleen yleistyvät keskusvoitelujärjestelmät tarvitsevat osakseen niin huoltoa kuin varaosiakin. Asikkalan Viitailassa toimiva Voiteluosa Oy on viime syksystä alkaen tarjonnut teknistä neuvontaa ja varaosapalvelua SKF- ja Vogel -voitelujärjestelmien käyttäjille.

Tuula Peltosen luotsaama Voiteluosa Oy on keskittynyt voitelujärjestelmien varaosakauppaan. Viime syksynä perustettu yritys tarjoaa palveluitaan niin loppukäyttäjille kuin lukuisille eri puolilla maata toimiville pienille tarvikekauppiaille ja huoltoliikkeillekin. ”Toimimme Suomessa SKF:n varaosayhteistyökumppanina, joten meillä on takanamme täysi tehtaan tuki.”

Peltosen mukaan Voiteluosan verkkokaupassa on tällä hetkellä noin 400 nimikettä, jotka kaikki löytyvät suoraan hyllystä. Verkkokauppa kattaa käytännössä kaikki 2000-luvulla valmistetut mallit, joskin Voiteluosan valikoimissa on osia myös aiemmin valmistettuihin järjestelmiin.

”Laaja nimikevalikoima yhdessä nopeiden toimitusten kanssa ovat toimintamme kulmakiviä”, muistuttaa Peltonen, jonka mukaan selkeä ja aina avoinna oleva verkkokauppa on saanut varsin myönteisen vastaanoton asiakaskunnan parissa”, kertoo Peltonen.

Lue lisää Voiteluosan toiminnasta helmikuun Konepörssistä.

Lue seuraavaksi