Uutiset

Työkoneet

Villi Länsi taas Turun seudulla

Turun seudun konekauppiailla on vielä  lauantaina 22.3. villi meininki. Konekaupan Villi Länsi -myyntitapahtuma keräsi perjantaina 21.3. runsaasti ihmisiä ihmettelemään sitä, mitä kaikkea raudasta saa jalostettua (katso lisätiedot tapahtuman nettisivuilta).

Tapahtuma sai alkunsa muutamia vuosia sitten, kun kauppiaat päättivät yhdessä lähteä taisteluun taloustaantumaa vastaan. Villi Länsi -viikonloppu oli niin suuri menestys, että tapahtuma tuli jäädäkseen kauppiaiden kevätkalenteriin.

Hieman erikoisempaa kalustoa edustaa tänä vuonna TTK Oy Turun Työkoneen uusi maahantuontiohjelmaan otettu saluunaovien, levyjen ja lasien Smart Lift -nostolaite. Käykää tsekkaamassa. Ville Kustonen on kuvan cowboy, joka hoitaa esittelyn.

Eri alojen raskaan kaluston kauppiaat järjestävät kukin omalla tyylillään teeman mukaista ohjelmaa. Esittelyssä on alan uutuudet ja ohessa kaikenlaista villin lännen tyyliin.

Hauska tempaus on osoitus Turun alueen kauppiaiden aloitekyvystä ja halusta löytää uusia tapoja kaupankäyntiin. Kovan kilpailun sijaan on etsitty yhdessä keinoja houkutella asiakkaita kaupoille ja jakaa tietoa konemaailman uutuuksista.

Nyt mukana menossa on myös ensimmäistä kertaa EDECO-Tools Oy konevuokraamo Cramon pihamaalla Urusvuoren liittymässä. Tuomas Järvinen esitteli perjantaina Wacker Neusonin laajaa tuotantoa pienistä uppopumpuista kaivukoneisiin.

Lue seuraavaksi