Uutiset

Työkoneet

Vedenkestävä Samsung-tabletti

Samsungin uusin tabletti on kestävä ulkoa ja älykäs sisältä, ja se sopiikin monenlaisiin työympäristöihin. Ominaisuustarjontaan lukeutuvat S-Pen, Pogo-pin-liitäntä, Samsung KNOX sekä sormenjälki- ja kasvotunnistimet.

Samsung esittelee Galaxy Tab Active2 -tabletin, jossa yhdistyvät käyttäjäystävällisyys ja kestävyys. Tab Active2:lla on IP68-luokitus, joka takaa vedenkestävyyden ja pölytiiveyden*. Iskunkestävien kuorten** ansiosta tabletti on loistava työkalu myös erittäin vaativissa olosuhteissa. Muotoilultaan ohut laite kulkee vaivatta mukana kaikkialla ja fyysiset painikkeet sekä S-Pen-kynä tekevät siitä helppokäyttöisen monenlaisissa tilanteissa.

Galaxy Tab Active2 on optimoitu yrityskäyttöön vaihtelevissa ympäristöissä ja sääolosuhteissa. Glove Mode -tilan ansiosta tabletin käyttö onnistuu myös hanskat kädessä ja S-Pen tekee valikoissa liikkumisesta, sovellusten käytöstä ja asiakirjojen allekirjoittamisesta helppoa. S-Pen kiinnittyy helposti laitteen suojakuoriin käyttökertojen välillä, eikä kynä tarvitse koskaan latausta. Pogo-pin-liitännän avulla lataus, tiedonsiirto ja näppäimistön liittäminen käyvät sujuvammin kuin koskaan.

Samsung KNOX -mobiilitietoturva huolehtii Tab Active2:n tietoturvasta, sovellusten ikkunointi parantaa tuottavuutta ja saatavilla olevat sovelluskehitystyökalut (SDK) mahdollistavat mukautettujen sovellusten integroinnin. Yritykset voivat siis saada omat sovelluksensa toimimaan moniajotilan ja S-Penin kanssa.

Tab Active2 on digitaalisiin työtehtäviin suunniteltu laite, joka soveltuu käytettäväksi vaihtelevissa ympäristöissä. Suorituskyvyn, kestävän muotoilun ja Samsung KNOX -mobiilitietoturvan yhdistelmä tekee laitteesta luotettavan kumppanin, teitpä sitten töitä kuljetus-, logistiikka-, vähittäiskaupan alalla tai erilaisissa hallintotehtävissä, sanoo Ardelan Sohrevardi, Samsungin tablettien ja puettavien laitteiden tuotepäällikkö Pohjoismaissa.

Tab Active2 tarjoaa paranneltua käytettävyyttä, suorituskykyä ja tietoturvaa. Siinä on sormenjälki- ja kasvotunnistus nopeaan ja turvalliseen biometriseen tunnistautumiseen. Tab Active2 on valmis lisätyn todellisuuden (Augmented Reality, AR) ratkaisuihin, joilla voidaan näyttää tietoja laitteen edessä olevasta esineestä. Näin voidaan esimerkiksi tarkastella jonkin koneen tarkastus- ja korjausohjeita, rakennuksen piirustuksia, tutkia lämpö- ja kaasutietoja tai kouluttaa henkilökuntaa. Tab Active2 on valmis kolmannen osapuolen AR-ratkaisuihin muun muassa edistyneen kameran, tehokkaan kahdeksanydinsuorittimen, laajennetun RAM-muistin, kiihdytysanturin, gyroskoopin, geomagneettisen sensorin ja GPS-paikannuksen ansiosta.Galaxy Tab Active2 – eri aloille sopivia käyttötapoja ja toimintoja.

  • Kuljetusala – Kuljettajat voivat käyttää ajoneuvoonsa telakoitavaa Tab Active2 -tablettia (joko kolmannen osapuolen näppäimistön kanssa tai ilman) ja tarkastella matkareittejä tai rahtikuitteja. Pogo-pin-liitännän ansiosta tabletti on helppo irrottaa esimerkiksi viivakoodien skannaamista tai lähetysten kuittausta varten.
  • Valmistusala – Työntekijät voivat tarkastella varastosaldoja sekä hyödyntää AR-ratkaisuja ja muita kameratoimintoja laitetietojen tarkastelemista ja esittelemistä varten. Tab Active2 -tablettia voi myös käyttää näppärästi seinäasennettuna.
  • Logistiikka-ala – Työntekijät ja lähettiyritykset voivat tehokkaammin hallinnoida pakettilähetyksiä skannaamalla viivakoodeja, vastaanottaa tilauksia ja hallita aikatauluja paremmin yhdellä laitteella.
  • Hallintotehtävät –Raporttien kirjoittaminen onnistuu tehokkaasti S-Pen-kynän avulla. Sairaanhoitajat pääsevät nopeasti käsiksi potilastietoihin. Erilaiset valvojat ja tarkastajat saavat nopeita vastauksia tietokannoista, ja tabletilla voi tallentaa kuvat raportteja varten.
  • Jälleenmyyjät –Myyjät voivat esitellä tarkempia tuotetietoja myymälän tuotteista ja tarkistaa tavaroiden saatavuuksia entistä kompaktimmalla tabletilla, joka kestää kovaakin käyttöä.

Samsung Galaxy Tab Active2 on saatavilla heti.

* Kestää 30 minuuttia veden alla ja 1,5 metrin upotuksen

** Kestää tiputukset jopa 1,2 metriin asti

 

Tekniset tiedot: Samsung Galaxy Tab Active2:ssa on 1,6 GHz:n Octa-core-suoritin ja 3 GB RAM-muistia. Laitteessa on 16 GB:n sisäänrakennettu tallennustila ja tuki peräti 256 GB:n microSD-korteille. Laitteessa on 8 tuuman TFT-LCD-näyttö, jonka tarkkuus on 1280×800 pikseliä ja valovoima peräti 480 nitiä. Akku: 4450 mAh. Mitat: 214.7 x 9.9 mm, paino: 419 g. 5 megapikselin etukamera, ja 8 megapikselin takakamera Auto Focuksella. Android 7.1 -käyttöjärjestelmä. Yhteysominaisuuksiin lukeutuvat: Wi-Fi: 802.11 a/b/g/n/ac (2.4+5GHz), Bluetooth v4.2, USB 2.0 Type-C, NFC, GPS + Glonass + Beidou. IP68-suojaluokitus. Anturit: Kiihtyvyysanturi, sormenjälkitunnistin, kasvojentunnistus, gyroskooppi, läheisyystunnistin,  Hall-anturi, geomagneettinen anturi, RGB Light -valoanturi.

 

Lue seuraavaksi