Uutiset

Työkoneet

Valoa työmaille JCB:n valomastolla

JCB valomasto

Neljän kilowatin valotehon omaavalle (360 000 lumenia) ja pyörivällä, yhdeksänmetrisellä mastolla varustetulle valomastolle on paljon käyttöä työmailla. JCB:n valmistama ja Mateko Oy:n markkinoima masto on varustettu monilla, työmailla tarvittavilla ominaisuuksilla.

Jarrullisena yksikkö kulkee kahdeksaakymppiä henkilöauton vetokoukussa. Ilman polttoainetta laite painaa 911 kg. Valmis nostolenkki laitteen päällä ja trukkihaarukkaholkit laitteen takana helpottavat siirtoa tai kuormausta. Ja kun päästään työmaalle, erittäin käyttäjäystävällisestä hallintapaneelista startti onnistuu heti ja masto nousee ylös 13 sekunnissa. Siinä kaikki.

Dieselpolttoainesäiliö riittää erittäin hiljaiselle 3-sylinteriselle Yanmar-dieselille yhtä soittoa lähes kolmeksi vuorokaudeksi. Koneen viikkokellosta se voidaan ohjelmoida käynnistymään ennakoidusti.

Parhaimpia ominaisuuksia valaisimien lisäksi on laitteesta saatava valovirta. Työmaalla ei siis välttämättä tarvita erillistä generaattoria. Tämä on hyvä ominaisuus myös nopeita, keikkaluonteisia kiiretöitä tekeville.

Laitteessa on kaksi 16 A:n CEE-pistoketta. Kaiken lisäksi valomasto voidaan kytkeä työmaasähköön (32 A), jolloin generaattori voi olla pois käytöstä.

JCB:n valomasto on hyvin suunniteltu, erittäin varmatoiminen ja hinnaltaan markkinoiden edullisimmasta päästä. Valomastoa voit käydä katsomassa Mateko Espoon näyttelytilassa.

Lue seuraavaksi