Uutiset

Työkoneet

Uutta Suomen Rakennuskoneen vuokrauskalustossa

Suomen Rakennuskone Oy on lisännyt vuokrattavien maarakennuskoneiden rivistöön (SR-O Rent) pyöräkuormaajia, joihin on asennettu Novatron 3D -laitteisto. Novatronin 3D-mittalaitteisto löytyy tällä hetkellä Komatsu WA200-8 (12 t) sekä WA270-8 (13 t) -mallin koneista. 3D-mittalaitteisto mahdollistaa muun muassa pinnan tasaamisen oikeaan korkoon materiaalin levityksen yhteydessä. Sovelluskohteita löytyy esimerkiksi isojen kenttäalueiden tasauksissa, pihojen ja pohjien teossa sekä täytöissä. Komatsun pyöräkuormaajien monipuolisuuden ansiosta 3D-laitteistoa on mahdollista hyödyntää myös muissakin työtehtävissä edellä mainittujen sovelluskohteiden lisäksi.

Komatsun uuden mallisarjan WA200-8- ja WA270-8-koneet ovat hydrostaattisella voimansiirrolla varustettuja pyöräkuormaajia. Koneiden hiljainen ja tilava ohjaamo tarjoaa kuljettajalle mukavan työympäristön. Koneissa on vakiona peruutuskamerat lisäämässä turvallisuutta operoitaessa ahtaissa paikoissa.

Nopeasti reagoiva hydrostaattinen (HST) voimansiirto on jouheva ja helppo hallittava ahtaissa työkohteissa. Luistonestojärjestelmä varmistaa hyvän pidon ja minimoi renkaiden kulumista. Mukavuutta ja turvallisuutta parantavana ominaisuutena on myös portaattomasti säädettävä ajonopeus.

PZ-aisastossa yhdistyvät Z-aisaston ja yhdensuuntaisvarsiston edut. Nopea ja tarkka työhydrauliikka tekee koneen käsittelystä joutuisaa ja miellyttävää. Työlaitteen hallinta SR-O Rentin koneissa on toteutettu yksivipuhallintana.

Komatsun koneissa on oma Komtrax-etäseurantajärjestelmä, jonka avulla koneen omistaja pystyy seuraamaan ja tarkastelemaan koneen käyttöä ja tuottavuutta. Lisäksi se auttaa mahdollisten poikkeamien ilmaantuessa teknistä osastoamme tarkastelemaan etänä koneen toimintaa sekä ohjeistamaan asentajia tarvittavista toimenpiteistä. Kaikissa SR-O Rent -koneissa on huoltosopimus. Tämän johdosta vuokraajan ei tarvitse itse huolehtia määräaikaishuolloista, vaan ne toteutetaan Suomen Rakennuskoneen toimesta. Tässä kohtaa Komtrax-järjestelmä on korvaamaton.


Lue myös: Vuokraamalla järkevästi – Suomen Rakennuskone Oy


Lue seuraavaksi