Uutiset

Työkoneet

Uusi vasaraedustus OP Systemille

GB Industries CO., Ltd ja OP System Finland ovat allekirjoittaneet 1.3.2018 voimaan tulevan, GB-iskuvasaroita ja -työlaitteita koskevan edustussopimuksen.
GB-vasaravalikoima kattaa mallit minikoneista aina 100 tonnin kaivukoneisiin asti.

”Suomessa on jo käytössä huomattava määrä GB-vasaroita, joita korjaamomme on muutenkin huoltanut koko ajan. Nyt solmitun sopimuksen myötä varaosien saanti niihin nopeutuu”, luvataan maahantuojalta.

Uusi GB vasarahinnasto on myyjillä käytössä 1.3.2018.
Uusien vasaroiden myynnin lisäksi OP System Finland jatkaa jo asiakkaillemme tutuksi tulleella ammattitaidolla kaiken merkkisten vasaroiden huoltoja ja korjauksia.
OP System edustaa Suomessa GB:n lisäksi ennestään Sennebogen-materiaalinkäsittely koneita, Doppstadt-kierrätyslaitteita, MTB-iskuvasaroita ja hydraulisia työlaitteita sekä Magni-kurottajia.

Liiketoiminnan tärkeänä osana on myös vasaroiden, pyörittäjien ja erilaisten kourien huolto- ja korjaustoiminta sekä varaosamyynti. Tuusulassa toimii lisäksi maahantuojan valtuuttamana Kubota-ympäristökoneiden ja Weidemann-koneiden huolto ja varaosamyynti. Tuusulan päätoimipaikan lisäksi konekauppaa tehdään Oulun ja Jyväskylän toimipisteissä. Yrityksen tärkeimmän osa-alueen, jälkimarkkinoinnin, eri tehtävissä työskentelee 19 henkilöä, yhteensä työntekijöitä on 23.

Helmikuussa Tuusulan toimipisteessä aloitetaan muutostyöt, joiden aikana tiloihin rakennetaan toiminnan volyymiin riittävä varaosavarasto, tehostetaan korjaamon tilankäyttöä sekä uudistetaan myymälä- ja toimistotilat. Korjaamo ja varaosamyynti toimivat myös remontin aikana. Uusien tilojen avajaiset ovat 3.-5. toukokuuta.
Internet-sivusto www.opsystem.fi ja uudet puhelinnumerot tulevat käyttöön helmikuun aikana.

Katso tästä koko vasaramalliston tekniset tiedot.

Lue seuraavaksi