Uutiset

Työkoneet

Uusi Turboshield-kasvosuojausjärjestelmä

Honeywell Safety Products on tuonut markkinoille Turboshieldin, ensimmäisen A-luokituksen saaneen kasvosuojan. Turboshield on uusi kasvosuojajärjestelmä, jonka ominaisuudet pohjautuvat perusteelliseen asiakastutkimukseen. Turboshield-kasvosuojajärjestelmä tuo mukavuutta pitkäaikaiseen käyttöön, helpon visiirinvaihdon sekä parannetun suojauksen ja ihanteellisen tasapainon, kun sitä käytetään suojakypärän kanssa. Kasvosuojajärjestelmään kuuluvat erikseen myytävät päähine, suojakypärän sovitin ja vaihtovisiirit monipuolisimman ratkaisun takaamiseksi.

Turboshield-päähine tuo mukavuutta patentoidulla, joustavalla sisäosaratkaisulla, joka tarjoaa 300 prosenttia suuremman kosketuspinta-alan perinteisiin malleihin verrattuna ja eliminoi näin kokopäiväiseen käyttöön liittyvät painepisteet. Patenttipäätöstä odottavan, varman, yksinkertaisen, painikkeella toimivan irrotusjärjestelmän ansiosta visiiri on erittäin helppo vaihtaa sekunneissa. Suurten, ergonomisten säätönuppien avulla käyttäjä saa itselleen sopivan, mukavan istuvuuden jopa suojakäsineitä käytettäessä.

Turboshield-suojakypärän sovittimen patentoidun kaksoisniveljärjestelmän ansiosta visiiriä voi liu’uttaa taaksepäin 18 senttimetriä. Tämä parantaa tasapainoa ja painon jakautumista, sekä lisää pään yläpuolista liikkumavaraa jopa 10 senttimetriä. Muotoilu myös jättää lisävarustepaikat vapaiksi muita henkilökohtaisia suojavarusteita varten. Integroitu laitasuoja varmistaa aukottoman istuvuuden ja tarjoaa lisäsuojaa pään yläpuolelta tulevia pirstaleita vastaan. Suojakypärän sovitin on yhteensopiva Honeywellin ja muiden johtavien tuotemerkkien päähineiden kanssa. Turboshield-päähine ja suojakypäräsovitin ovat yhteensopivia Honeywellin kaikkien Supervizor-erikoisvisiirituotteiden kanssa, mukaan lukien kulta-, triasetaatti- ja asetaattipinnoitetut mallit, mikä lisää tuotesarjan joustavuutta entisestään.

Turboshieldin kaareva visiiri tarjoaa erinomaisen optiikan, aiempaa suuremman näkökentän ja 50 % enemmän leukasuojausta sylinterimäisiin visiireihin verrattuna ilman kookkaita lisävarusteita. Vaihtovisiirejä on saatavilla kirkkaana, harmaana, ultravioletti-/infrapuna-sävynä 3.0 ja ultravioletti-/infrapuna-sävynä 5.0. Kirkkaisiin ja harmaisiin visiireihin on valittavissa maineikas kaksinkertainen naarmuja ja sumuttumista estävä linssipinnoite, joka pidentää käyttöikää ja vähentää sumuttumista.

Turboshield-järjestelmä on sertifioitu EN166-standardien vaatimusten mukaan.

Lue seuraavaksi