Uutiset

Työkoneet

Uusi tehdas Engconille

Ruotsalainen, kallistuvista kauhanpyörittäjsitään tunnettu Engcon on äskettäin vihkinyt käyttöön uuden tehtaan yrityksen päätoimipaikassa Strömsundissa Ruotsissa. Uuteen tehtaaseen sijoittamisen taustalla on Engconin tuotteiden lisääntynyt kysyntä sekä halu lyhentää toimitusaikoja entisestään.

Anders Jonsson (vas.), Engconin Strömsundin tehtaiden asennusvastaava sekä Engconin perustaja Stig Engström.

”Myyntimme on ollut viime vuosina huippuhyvää, ja sen myötä myös tuotanto- ja toimituskapasiteetin lisäystarve on kasvanut samassa tahdissa”, Engconin perustaja Stig Engström sanoo uuden tehtaan vihkimispuheessaan.

Stig Engström kehui myös henkilöstöä siitä, että se on ennätyssuuresta myynnistä huolimatta pystynyt pitämään kiinni toimitusajoista. Uuden tehtaan myötä saadaan lisäkapasiteettia myös tulevaa kasvua varten.

”Uuden tehtaan ansiosta voimme olla askeleen edellä, ennen kuin asiakas on edes tehnyt tilausta. Toimitusaikamme lyhenevät näin entisestään, tämä koskee erityisesti niin sanottuja vakiotuotteita, joiden volyymit ovat suuria”, kertoo Anders Jonsson, Engconin Strömsundin tehtaiden asennusvastaava.

Uudelle tehtaalle on palkattu uusia työntekijöitä, ja liikevaihdon viimeisimmän kasvun johdosta työvoimaa on tarpeen palkata todennäköisesti vielä lisää.

”Kasvuvauhtimme puhuu selvää kieltään, emme jää tähän, olipa kyse tuotantotiloista tai henkilöstöstä”, päättää Stig Engström tehtaan vihkimispuheensa.

Lue seuraavaksi