Uutiset

Työkoneet

Uusi Steelwrist Powertilt

Steelwristin 9.3.2017 päivätyn tiedotteen mukaan kysyntä turvalukituksiselle kauhan kallistajalle eli Powertiltille on kasvanut tasaisesti viimeisten vuosien aikana. Vastatakseen tähän kysyntään ruotsalaisyritys tuo nyt markinnoille yhdessä Parker/Powertilt AG:n kanssa uuden tuoteen. Steelwrist Powertilt on patentoidulla Front Pin Lock -turvalukituksella varustettu kauhan kallistaja.

Uusi innovaatio esiteltiin ensimmäisenä Yanmar Construction Equipmentin kanssa Samoter-näyttelyssä Italian Veronassa helmikuussa. Tähän asti Steelwrist on toimittanut symmetrisiä pikaliittimiä Powertilt AG:lle, joka taas on toimittanut täydellisiä yksiköitä moottoreineen jälleenmyyjille. Steelwrist Powertilt on yhdistelmä alkuperäisestä Helac Corporationin -moottorista ja Steelwristin Front Pin Lock -turvalukitustekniikasta. Steelwrist Powertiltin suuri etu on valmistajan mukaan se, että asiakas saa turvallisen ja vahvan pikakiinnikkeen, joka täyttää kaikki turvallisuusvaatimukset ilman anturitekniikkaa vaativaa ohjausjärjestelmää. Steelwrist Powertilt sopii kaikkiin kaivukoneisiin, joissa on käytettävissä kaksi hydraulitoimintoa.

“Jos et tarvitse täysimittaista kauhanpyörittäjää, Steelwrist Powertilt on loistava ratkaisu. Yli 50 000 valmistetun Helac-kallistusmoottorin ansiosta asiakkaamme saavat vankan ratkaisun, joka kulkee käsi kädessä teräsvalettujen pikaliittimiemme kanssa. Olemme erittäin iloisia, kun voimme laajentaa tuotevalikoimaamme Powertiltillä”, sanoo Steelwristin toimitusjohtaja Stefan Stockhaus. Valikoima kattaa kaivukoneet 2-20 tonniin ja on saatavissa S-liittimiin S40 – S60. Toimitukset alkavat maaliskuussa 2017.

“Olemme hyvin iloisia, että Steelwrist valitsi Helac-kallistusmoottorin liittimeensä. Front Pin Lock -turvalukitusteknologian ansiosta asiakkaat saavat hyvin yksinkertaisen ja turvallisen ratkaisun, jolle on kova kysyntä asiakaskunnassamme”, sanoo Powertilt AG:n toimitusjohtaja Rolf Hefti. OP.

Lue seuraavaksi