Uutiset

Työkoneet

Uusi Nagano 09AC on täällä

Pitkän odotuksen jälkeen uusi Nagano 09ACon tullut nostinmarkkinoille. Tämä, valmistajan mukaan erittäin kompakti ja kevyt kumitela-alustainen nivelpuominostin on yllättänyt suosiollaan ja toimitusajat ovat jo pitkiä. Naganon nostinvalikoiman tuorein lisäys Nagano 09AC on tiedotteen lupausten mukaan kevyt, tehokas, maastokelpoinen ja helposti siirrettävä.

Matala, 2 620 kilogramman paino mahdollistaa siirron normaalilla peräkärryllä. 230 millimetriä leveiden kumitelojen ansiosta nostimelle luvataan erinomainen etenemiskyky haastavassakin maastossa. Nostimessa ei ole peränylitystä, joten se soveltuu erittäin hyvin myös ahtaisiin paikkoihin.

Uutuus omaa 8,8 metrin työskentelykorkeuden, 4,5 metrin sivuttaisulottuman sekä viiden asteen kallistuman. Nostin on suunniteltu muun muassa puiden karsintatöihin, ammattikasvihuoneisiin ja etenkin kaikille herkästi vahingoittuville alustoille. Nostin on myös omiaan omakoti-ja rivitalorakennustyömailla.

Nagano 09AC täyttää tärkeän aukon nostinmarkkinoilla

”Olisipa tällainen ollut aikaisemmin saatavilla. Näin toteavat useat asiakkaamme, joille nostinta on jo esitelty. Powerlift Oy:llä on pitkään ollut etsinnässä kevyt, peräkärryllä siirrettävissä oleva, laadukas ja helppokäyttöinen nostin. Nagano 09AC saapui juuri sopivasti markkinoille ja tilasimmekin niitä Simeriltä kaksi kappaletta”, toteaa Powerliftin toimitusjohtaja Jouni Leino.

”Nostin on taattua japanilaista laatua ja se on yksinkertainen käyttää ja huoltaa. Nagano 09AC sopii siksi täydellisesti vuokrauskäyttöön. Nopeat syövät tilauksissa nyt hitaat. Nostin on ollut markkinoilla vasta muutaman viikon ja suosio on ollut huima. Tilauksia on tullut odotettua enemmän. Jo yli 50 kappaletta on myyty Euroopan laajuisesti. Myös me olemme tilanneet jo ensimmäisen erän”, sanoo Tommi Kolehmainen Simerin myynnistä.

”Toimitusajat ovat tällä hetkellä tammikuulle 2022, joten jos asiakkaat toivovat nostinta ensi kevään töihin on toimittava nyt.”


Lue seuraavaksi