Uutiset

Työkoneet

Uusi Leguan 135

Uusi Leguan 135

Leguan Lifts Oy täydentää henkilönostimien mallistoaan uudella Leguan 135 -nostimella. Leguan on parikymmenen vuoden ajan toiminut pioneerina itsekulkevien kompaktien tukijaloilla varustettujen nostinten valmistajana. Vaikka konsepti onkin pysynyt samana, Leguan 135 tuo markkinoille paljon uutta.

“Halusimme päivittää mallistomme uusimmalla teknologialla ja yhdistää sen Leguanin konseptiin. Uusi tekniikka tuo mukanaan paljon ominaisuuksia jotka parantavat käytettävyyttä, turvallisuutta ja tehokkuutta”, sanoo Leguan Oy:n toimitusjohtaja Antti Otava.

Leguan 135 tarjoaa kompaktin paketin tehokkuudesta ja ulottuvuudesta tinkimättä. Nostimen suurin sivu-ulottuma yltää 6,8 metriin ja korkein työskentelykorkeus on 13,2 metriä. Turvallinen korikuorma koko työskentelyalueelle on 140 kg ja rajoitetulla alueella 230 kg.

Nostimen vakiovarusteisiin kuuluu kauko-ohjain koneen pystytyksen tukijaloille sekä kaikille nostoille. Kauko-ohjain mahdollistaa myös koneen turvallisen liikkumisen vaikeassakin maastossa.

Koneen pystytys onkin tehty mahdollisimman helpoksi – kauko-ohjaimesta yhden napin painalluksella. Tukijalkojen liikevara on suuri, joten nostinta voidaan käyttää turvallisesti hyvinkin kaltevalla pinnalla. Jokaisessa tukijalassa on paineen tunnistava tukijalkavalvonta.

Leguan 135:n voimanlähteenä toimii Hondan bensiinimoottori ja lisävarusteena on saatavana 230 V sähkömoottori. Kuten kaikki Leguanin mallit, myös 135 on saatavana sekä tela-alustalla että nelivetoisena pyöräalustalla.

Uusi malli esitellään juhannuksen jälkeen Apex-messuilla Amsterdamissa ja Suomessa syksyllä FinnBuild-messuilla.

JK

Lue seuraavaksi