Uutiset

Työkoneet

Uusi kajuutta Kubotaan

Konekesko esitteli Lepaa 2014 –näyttelyssä uutta ohjaamoa Kubota R2650-kiinteistötraktoriinsa. Entinen kuusipalkkinen rakenne on korvattu nut reilusti lasipintoja sisältävällä nelipalkkisella ratkaisulla. Tämä tietää avarampaa näkymää kuljettajalle joka suuntaan.

Polkimia ohjaamossa on myös järjestelty uudestaan. Ajopoljin on oikealla ja jarruja hallitaan vasemmalla jalalla, kun aiemmin molemmat polkimet olivat vasemmalla puolella.

Mittaristo ohjauspyörän takana on sekin uusi ja digitaalinen. Kuormaajan tai työlaitekiinnikkeen kaksivipuhallinta on nyt korvattu yhdellä vivulla.

Etukuormaajan rakennetta on muutettu siten, että aisat jäävät konepeiton yläreunan alapuolelle parantaen näkyväisyyttä sivuille. Ilmastointi on edelleen Kubotan ohjaamossa vakiovaruste.

Suurteholeikkuri Kubota F3890 on sekin saanut uuden digitaalisen mittarinsa ja peruskoneen käyttöaluetta on laajennettu. Vaakatasoleikkurien lisäksi siihen voidaan nyt kytkeä kelamurskain. Vaakatasoleikkurin sivuyksiköt voidaan nostaa erikseen ylös. Automatiikka huolehtii terien pysähtymisestä noston yhteydessä.

Leikkuulaite (2300 mm) on saatavilla sekä alle murskaavana että taakse purkavana.

Lue seuraavaksi