Uutiset

Työkoneet

Uusi järeä, voimakas ja mukavakäyttöinen Huddig 1060C -kaivurikuormaaja

Koneessa on mm. uusi moottori, joka tarjoaa suuren vääntömomentin alhaisemmilla kierrosluvuilla, mikä vähentää poltto­aineenkulutusta ja parantaa mäennousukykyä. Ohjaamoon on tehty parannuksia sekä sisäisesti että ulkoisesti paremman näkyvyyden ja ergonomian saavuttamiseksi.

–Huddigin erottaa kilpailijoista keskittyminen tuotannossaan ja tuotekehityksessään ainoastaan Huddig-kaivurikuormainten ja niiden pohjalta rakennettujen erikoiskoneiden valmistukseen. Olemme erittäin tyytyväisiä uuteen koneeseen, toteaa Huddig AB:n kaupallinen johtaja Pär Eriksson. Kone on ollut valmistajan suorittamissa testeissä edukseen ja se on esim. ajaessa jopa 10 prosenttia edeltäjäänsä nopeampi. Uusi 1060C tarjoaa juuri niitä ominaisuuksia, mitä asiakkaat ovat toivoneet. Koneessa on mm. uusi hydrauliikkajärjestelmä, jossa on yksi venttiili kahden sijasta, mikä mahdollistaa energiatehokkaamman hydrauliikkavirtauksen. Myös kaivupuomia on paranneltu. Se on nyt järeämpi ja kestävämpi kuin aiemmin, kuitenkaan liikkeiden nopeudesta ei ole tarvinnut tinkiä.

Uutta tekniikkaa

Ehdottomasti suurin muutos on tehty moottoriin, joka on vaihdettu 140 hv Cummins-moottoriin. Moottorissa on erittäin paljon vääntömomenttia, 620 Nm. Sen avulla kone liikkuu ketterästi työmaalta toiselle, ylämäet se selvittää lähes samaa vauhtia kun tasaisella ajettaessa.

Lue seuraavaksi