Uutiset

Työkoneet

Uudet verkkopalvelut yhteistyöhön

Maspart.com on konealan maahantuojien ja valmistajien koneita, lisälaitteita ja varaosia tarjoava verkkokauppa alan toimijalle.

Harvinaislaatuinen sopimus kahden toistensa tarjontaa täydentävän palvelun kesken tuo työkone- ja kuljetusalan toimijoille uusia mahdollisuuksia alan hankinnoissa. Käytettyä ajoneuvoa tai konetta etsivä pääsee tuotetiedoista myös lisälaite- ja varaosaverkkokauppaan ja päinvastoin.

Ainutlaatuisia

Ajoon.fi tarjoaa laajuudessaan ainutlaatuisen kattauksen eri työkone- ja ajoneuvotyyppejä samassa verkkoportaalissa. Maspart.com on alallaan uudenlainen konsepti, joka kokoaa raskaan kone- ja ajoneuvokaluston maahantuojia ja valmistajia yhteen markkinointikanavaan verkossa.

Kaupankäynti siirtyy yhä enemmän verkkoon. ”Haluamme olla ajanhermolla ja vastata markkinoiden muutoksiin tarjoamalla kotimaista palvelua suomalaisille markkinoille. Yhteistyö kahden verkkotoimijan välillä monipuolistaa tarjontaa markkinoilla. Aiempaa parempi palvelu tuo hyötyjä sekä loppukäyttäjille että maahantuojille, kauppiaille ja valmistajille”, toteavat SL-Mediat Oy:n toimitusjohtaja Jussi Lehtonen sekä Maspart Finland Ltd:n toimitusjohtaja Kim-Jussi Nurmela.

Verkossa:
maspart.com

Lue seuraavaksi