Uutiset

Työkoneet

Uudenmaan Murskaus Oy – asiantuntevaa palvelua

–Kokonaisvaltaisen kivimurs­kien varaosa- ja korjauspalveluiden lisäksi välitämme myös murskaus­kalustoa, kertoo Kim Fjäder Uudenmaan Murskaus Oy:ltä.
Perheyritys Fjäder toimi aikaisemmin nosturiyrittäjänä Uudenmaan alueella, jonka jälkeen toiminta siirtyi murskausalalle. –Muutama vuosi sitten ruotsalainen Swemas haki Suomesta yhteistyökumppania, jolla olisi kokemusta murskausalasta, kertoo Kim Fjäder.
Neuvotteluiden tuloksena yritys sai Swemasin tuotteiden ja palveluiden edustukseen yksinoikeuden Suomeen. Samalla yritys luopui murskaustoiminnasta ja kivimurskien varaosa- ja korjauspalvelusta tuli yrityksen päätoimiala. Kim Fjäderin mukaan oma kokemus alasta on ensiarvoisen tärkeää kun palvellaan kokonaisvaltaisesti murskausyrittäjiä. Yrityksen laajan murskauskaluston kulutusosien valikoiman lisäksi varasto-ohjelmaan kuuluu myös useimpien kivimurskainten varaosat aina pikkunippeleistä isompiin osakokonaisuuksiin. Leukamurskaimiin löytyy leukojen ja sivukiilojen lisäksi tukilistat, kiristyskiilat, vetojouset, vetotangot ym. –Kartiomurskaimiin valikoimissamme on valettujen kulutusosien lisäksi myös epäkesko- ja runkoholkit, jalka- ja huippulaakerit, pölytiivisteet sekä paljon muuta, jatkaa Kim.

–Pääakselipaketteja tukikartioineen löytyy useisiin koneisiin suoraan varastosta ja tilaamalla Ruotsista saadaan myös erikoismittaiset osat. Kaikki koneistetut osat valmistetaan parhaista materiaaleista huippunykyaikaisessa kivimurskaimiin erikoistuneessa koneistamossa länsinaapurissamme Ruotsissa. Swemasin vahvuus on oma valimo, jonka kapasiteetti saadaan kolminkertaistettua lähi­aikoina kun laajennus saadaan valmiiksi. Laatu on ollut tarkkaa eikä laatuongelmia ole ollut, jatkaa Kim.
Uudenmaan Murskaus tarjoaa kattavasti laadukkaita kulutus- ja vara­osia seuraavien merkkien murskaimiin mm. Metso, Lokomo, Sandvik, Svedala-Arbrå, AllisChalmers, Symons, Morgårdshammar ja Extec. –Yleisimmät osat löytyvät heti Espoon varastosta ja kuljetus kuuluu meidän palveluun, jolloin murskan seisonta-aika saadaan mahdollisimman lyhyeksi, kertoo Kim Fjäder.

Korjaustoimintaan panostetaan

Kaikki murskaimen korjaustyöt tehdään asiantuntemuksella ja ammattitaidolla nykyaikaisessa kivimurskiin erikoistuneessa konepajassa, takuulla. Niin leuka- kuin kartiomurskaimiin. Kuluneen pääakselin korjaukset, rungon ja yläosan korjaukset ym. tehdään useimpien valmistajien koneisiin. Swemas pystyy tarjoamaan myös koko murskan peruskorjauksen kilpailukykyiseen hintaan. Rahti Ruotsiin on yllättävän edullinen ja nopea, kertoo Kim. Toiminta on lähtenyt hyvin käyntiin ja asiakaskunta on kasvanut tasaisesti koko maassa. Toiminta on laajenemassa ja tarvitsisimme yhden myyntimiehen lisää hoitamaan asiakaskuntaa, päättää Kim Fjäder.  

Internet-osoite:
www.murskaus.eu

Lue seuraavaksi