Uutiset

Työkoneet

Työlaitevalmistajat yhteistyöhön

CECE (Euroopan rakennuskoneyhdistys) on laajentanut toimenkuvaansa koskemaan hydraulisia lisälaitteita. Uusi ryhmä kerää ensivaiheessa yhteen sellaiset valmistajat kuin Arden Equipment, Atlas Copco, Caterpillar, FRD (Furukawa), Indeco, Montabert, NPK, Okada, Sandvik, Simex, Socomec, Soosan, Tabe, Toku ja VTN.

Uuden ryhmän johdossa toimii Atlas Copcon markkinoinnin johtaja Torsten Ahr.

”Kierrätyksessä ja purkutöissä käytettävät, niin sanotut vaimennetut ja hiljaiset työlaitteet, tulevat seuraavina vuosina lisäämään suosiotaan. Alan teollisuus etsii koko ajan tehokkaampia tapoja työskennellä”, kertoo Ahr.

Purkupallojen aika on Ahrin mukaan ohi ja nykyään käytössä on joka työhön parhaiten sopiva työlaitteet kuten iskuvasarat, pulveroijat, erilaiset leikkurit ja lajittelukourat.

Uusi CECE:n elin tulee toimimaan aktiivisesti alan lainsäädännön ja teknisen tiedon välittämisessä jäsenilleen.

Ensimmäisiä käsittelyyn tulevia asioita on tutkia Euroopan ulkopuolelta tulevia iskuvasaroita, jotka eivät täytä EU:n turvallisuus- ja ympäristöpykäliä.

Ryhmään otetaan jäseniksi kaikkien edellä mainittujen työlaitteiden valmistajien lisäksi myös erilaisten seula- ja murskakauhojen sekä myös kaikkien muidenkin rakennuskoneisiin liitettävien hydraulisten lisälaitteiden valmistajat.

Kaikki yritykset, joita jäsenyys kiinnostaa, voivat ottaa yhteyttä CECE:n Sebastian Poppiin puhelinnumeroon +49-69-6603-1678 tai sähköpostiin sebastian.popp@cece.eu.

Lue seuraavaksi