Uutiset

Työkoneet

Työkypäräänkin integroituva LED-otsavalaisin

Petzl Tactikka Core on maahantuojan mukaan pieni ja suorituskykyinen LED-otsavalaisin, joka toimii sekä USB-ladattavalla Petzl Core -akulla että paristoilla. Akun tilalle voi vaihtaa paristot ilman tarvetta erilliselle adapterille. Paristot sopivat satunnaiseen käyttöön ja akku säännölliseen käyttöön kuten töihin.  Akun käyttö tulee edullisemmaksi, kun valaisinta käytetään paljon, ja akun virrantuotto on erinomainen matalissakin lämpötiloissa. Yksi Core-akku vastaa käyttöiältään noin 900 AAA-paristoa. Tactikka Core soveltuu yleiseen työmaakäyttöön, kalastukseen, metsästykseen ja muuhun monipuoliseen yleiskäyttöön, missä halutaan helppokäyttöinen valaisin, joka tarjoaa paljon valoa ja on aina käyttövalmis; akussa on varaustilan näyttö.

Tactikka Core -valaisimessa on monikeilainen valkoinen valo ja punainen valo, joka säilyttää hämäränäön. Valaisimen valovirta on 350 lumenia ja paloaika eco-moodissa 160 tuntia. Valaisimen otsapanta on elastinen, säädettävä, konepesun kestävä ja siinä on integroitu turvapilli. Valaisimessa on myös valokulman korkeuden säätönivel. Valaisimen paino akun kanssa on ainoastaan 80 grammaa.

Tactikka Coren saa kätevästi kiinni Petzl Vertex ja Alveo -työkypäriin lisävarusteena saatavalla Fixation Tactikka -kiinnikelevyllä. Kiinnikelevyn avulla saadaan valaisimesta helposti kiinnitettävä ja irrotettava kokonaisuus ilman likaantuvaa otsapantaa. Kiinnikelevy säilyttää myös valaisukulman säätömahdollisuuden ja on erittäin vahva ja iskunkestävä. Fixation Tactikka -kiinnikelevy sopii Tactikka-valaisinten lisäksi Petzl Tikkina, Tikka ja Actik-sarjan valaisimille. Tactikka Core -valaisimen voi myös muuntaa yleisvalolyhdyksi Petzl Noctilight -lyhtykuoren avulla.

Tactikka Core -valaisimen takuu on viisi vuotta, Core-akun vuosi ja Tactikka Fixation -kiinnikelevyn myös viisi vuotta. Tactikka Core maksaa 69,95 euroa (paketissa: otsavalaisin, Core-akku ja Micro-USB -latausjohto.), Fixation Tactikka 14,95 euroa. OP. 

Tarkemmat tuotetiedot ja jälleenmyyjät (klikkaa alta):

Tactikka Core

Fixation Tactikka

Lue seuraavaksi