Uutiset

Työkoneet

”Trombia on ollut todella hyvä investointi”

Vuosaaren satamassa toimivan Vellogs korjaa ja huoltaa Stevecon merikontteja. Toimintaan kuuluu myös Stevecon ja Rauanheimo Logisticsin ulkoalueiden sekä hallien kunnossapito. Ulkoalueet ja hallien lattiapinnat pidetään puhtaana Trombia-puhdistuskoneella. Monikäyttöisen koneen puhdistusjälki on Vellogsin mukaan täyttänyt sille asetetut kovat vaatimukset.

Aluksi Vellogs käytti puhdistukseen keräävää harjalaitetta. Pihaa puhdistettaessa se toimi hyvin, mutta vaativammalla alustalla ja tiukemmalla laatutasolla Trombia osoittautui paremmaksi vaihtoehdoksi.

Joonas Valerius.

”Trombia on sellainen puhdistuskone, jolla tulee todella hyvää jälkeä. Koeajoimme Trombiaa paljon Rauanheimon selluhallissa. Yhdessä heidän kanssaan päädyimme ostamaan Trombian”, toimitusjohtaja Joonas Valerius muistelee.

”Mietimme aluksi lakaisukonetta, mutta Trombia on meille paljon monikäyttöisempi. Alkuun hankinta tietysti mietitytti, koska Trombia on kalliimpi kuin muut vaihtoehdot. Puhdistusjäljen perusteella se on kuitenkin hintansa arvoinen. Eron huomaa siitä, että säiliön kipatessa näkee sellaista kivituhkaa, mitä ei mistään muusta koneesta tule”, Valerius toteaa.

Tehokas kone tuo uusia mahdollisuuksia

Esimerkiksi Rauanheimon selluhallissa on puhdistusjäljen oltava Valeriuksen mukaan todella hyvää. Hallin isot ovet ovat päivisin auki, jolloin pölyä pääsee sisälle. Kaikki pöly on saatava pois. Jos sellupaalit pääsevät likaantumaan, tulee niiden vastaanottajalta hyvin nopeasti reklamaatio. Tässäkin tapauksessa Trombialla on saavutettu tarvittavan laadukas puhdistusjälki.

”Nyt uutena osana toimintaamme on tullut myös laivojen lakaisu. Laivojen kannet on ennen lakaistu lakaisukoneella. Sen jälkeen, kun meidät pyydettiin tekemään yksi testilakaisu Trombialla, ovat he tilanneet työt meiltä”, Valerius hymyilee.

”Kone on tehokas. Jälkeenpäin ajateltuna Trombia on ollut todella hyvä investointi”, Valerius kiteyttää.

”Olemme nuori ja nälkäinen yritys. Olemme aina valmiita venymään palvellaksemme asiakkaita mahdollisimman hyvin”, lopettaa Valerius.

Vuonna 2018 toimintansa aloittanut Vellogs työllistää tällä hetkellä noin 10 henkilöä.

 

Lue seuraavaksi