Uutiset

Työkoneet

Toinen Yepzon Alexander Stubbille

Yepzon on helppokäyttöinen puettava paikannuslaite, joka on suunniteltu erityisesti henkilöpaikannusta varten mm. lapsiperheiden tarpeisiin. Laitteella on osoittautunut olevan paljon kysyntää myös muihin käyttökohteisiin.

Yepzonin Suomen tuotanto käynnistyi 31.10.2014. Tuotteita jaetaan parhaimmillaan kuluttajamyyntiin. Yepzon Oy on varannut itselleen pienen määrän alkusarjan laitteita, joita tullaan erityisen valintaprosessin perusteella lähettämään viikoittain merkittäville henkilöille kansainvälisesti.

”Alexander Stubb kuuluu ehdottomasti kohderyhmään. Yepzonilla voi paikantaa kadonneen pyörän tai myöhässä olevan ministeritoverin. Lisäksi eurokriisin hoidossa Yepzon on suorastaan välttämättömyys. Laite vain sujautetaan tukipakettiin ja puhelimesta voidaan tarkistaa että pikavippi on mennyt perille”, Yepzonin Otto Linna luonnehtii valinnan taustoja.

Yepzon on suomalainen yritys. Yhtiön tuotekehitystä on tukenut innovaatiorahoittaja Tekes ja yhtiön toiminnalla tulee olemaan merkittävä rooli suomalaisten teollisten työpaikkojen turvaamisessa.

Ensimmäinen Yepzon lahjoitettiin aiemmin Radio SuomiPopin Anni Hautalalle helpottamaan lapsiperheen arkea.

Lue seuraavaksi