Uutiset

Työkoneet

Tikapuille lisää turvallisuutta

Honeywell lanseeraa innovatiivisen, johteessa liikkuvien putoamissuojainten tuoteryhmän Söll GlideLoc -tikapuita tai -kiskoja käyttäville työntekijöille. Uusi ratkaisu suojaa työntekijää entistä paremmin vaaralliselta taaksepäin putoamiselta sekä edistää käyttömukavuutta. Uudet Söll BodyControl -tarrainlaitteet täyttävät viimeisimmät EN 353-1:2014 EU -standardit ja ovat siten ihanteellinen ratkaisu teleliikenne- ja laitostöissä sekä yleisen teollisuuden tehtävissä työskenteleville.

”Asiakaspalautteesta käy ilmi, että työntekijät haluavat toimia mahdollisimman turvallisesti tikapuilla ja pystysuuntaisissa johteissa ilman, että toimintakyky tai käyttömukavuus kärsivät,” Fall Protection Systems for Honeywell Industrial Safety, EMEA -osaston tuotepäällikkö Konrad Soergel toteaa. ”Uudet Söll BodyControl -tarrainlaitteet ovat markkinoiden ainoat johteissa toimivat putoamissuojaimet, jotka varmistavat nopean pysähtymisen putoamistilanteessa ja soveltuvat samalla myös erinomaisesti erilaisiin kiipeämistapoihin, esimerkiksi jos työntekijä haluaa kiivetä lähellä tikapuita tai nojautua kiivetessä taaksepäin.”

Söll BodyControl -putoamissuojaimet on suunniteltu varmistamaan paras mahdollinen suojaus putoamistilanteessa yhdessä Miller Revolution -turvavaljaiden kanssa, jotta voidaan varmistaa työntekijöiden turvallisuus ja mukavuus erilaisissa työtilanteissa.

Lue seuraavaksi