Uutiset

Työkoneet

Tamtronilta vaaka ajoneuvotietokoneeseen

Uusi Tamtron Power PC -vaakasovellus asennettuna ajoneuvotietokoneeseen.

Tamtronilta on ilmestynyt uusi Power PC -vaakasovellus, joka on identtinen Power-pyöräkuormaajavaa’an kanssa, mutta vaakainstrumentin sijaan sovellus asennetaan ja sitä käytetään ajoneuvotietokoneesta.

Power PC ja peruutuskamera asennettuna samaan ajoneuvotietokoneeseen lisää kuljettajan turvallisuutta, sillä hänen tarvitsee seurata vain yhtä näyttöä samanaikaisesti eivätkä useat näytöt pääse aiheuttamaan katvealueita näkyvyyteen. Power PC voidaan myös integroida yrityksen tietojärjestelmään, jolloin punnitustulokset ovat heti hyödynnettävissä mm. laskutuksessa ja materiaalinhallinnassa.

Power-vaakojen vaakaohjelma on myös uudistunut ja selkeiden valikoiden sekä pikanäppäinten ansiosta uuden vaa’an käyttö on nopea omaksua. Vaakaan on päivitetty myös uusia ominaisuuksia, kuten tavoitekuorma sekä mahdollisuus lähettää tilauksia suoraan vaakaan, jotka tehostavat vaa’an käyttöä entisestään.

Tamtron on kotimainen vaakavalmistaja, jonka Power-pyöräkuormaajavaaoille on myönnetty avainlippu.

Power-vaa’at ovat esillä Finnmetkossa Timber-puutavaravaa’an kanssa. Tamtron toimittaa punnitusjärjestelmiä myös teollisuudelle ja raskaspunnitukseen. Tamtronin osasto on 416 Finnmetko-hallissa.

Lue seuraavaksi