Uutiset

Työkoneet

Tamtronilta kosketusnäytöllinen Power-pyöräkuormaajavaaka

Laitteessa on suuri ja selkeä näyttö mikä takaa helpon käytön. Vaaka lisää kuormaustoiminnan nopeutta ja sitä kautta tapahtuvaa tehokkuuden kasvua ja säästöjä. Tamtron Power -vaa’an innovaatiot  ovat suojatut useilla kansainvälisillä patenteilla ja tavaramerkeillä.

Erityisen helppo käyttää

Tamtron Power 100–300-mallisto on varustettu kosketusnäytöllä ja erittäin loogisella käyttöliitynnällä. Nelivärinäyttö näkyy kaikissa olosuhteissa. Tamtron Power -vaaka sisältää perusvaa’an, jossa ei ole mitään muuta kuin punnitus. Tamtron on siis yhdistänyt samaan vaakaan oikean vaa’an satunnaisille käyttäjille ja konetta ammatikseen käyttäville. Suurikokoisen kirjasinkoon ansiosta näytön tekstit ovat miellyttävät lukea. Lisäksi Power opastaa käyttäjää toimimaan oikein. Vaa’assa on tyylikkäästi taustavalaistu näppäimistö.
Luotettava Tamtron Power 100–300-mallisto on täysin dynaaminen  liikkeessä punnitseva vaaka. Vaa’assa on automaattinen nosto­nopeuden, koneen kallistuman ja kiihtyvyyden kompensointi.  Se lisää kuormauksen nopeutta, tarkkuutta ja tuottavuutta. 

Täysin uudistunut varastoonkanto- ja murskausominaisuus

Varastoonkanto-ominaisuus on uudistunut ja sitä myötä myös sen käyttö helpottunut. Varastoitavat ja murskattavat materiaalit saadaan tarkkaan seurantaan ja autolastauksetkin varastoon punnituksen välissä tapahtuvat luontevasti.   

Tilausten käsittely ja tiedonsiirto

Internetin kautta tapahtuvan tiedonsiirron avulla voidaan punnitus­tulokset siirtää kätevästi ja reaali­aikaisesti laskutukseen. Toiminto toimii samoin kuin verkkopankki internetissä.
Tilausten siirron ja hallinnan avulla voidaan tilaukset lähettää tilauskeskuksesta kuormaajaan langattomasti. Tilaukset ovat heti nähtävissä ja valittavissa vaa’an näytöltä. Näin säästetään aikaa, saavutetaan tehokas kuormaustoiminto ja varastojen hallinta. Tiedonsiirto tapahtuu edullisesti internetin kautta.  

Vakaushyväksytty ja puhelintuki

Laskutus painon perusteella edellyttää vakaushyväksyntää. Tamtron Power 100–300 on vakaushyväksytty kaupalliseen käyttöön. Virallinen kruunaus on tae tarkkuudesta, laadusta ja luotettavuudesta myös pitkällä aikavälillä.

Tamtronin oma asennushenkilöstö asentaa vaa’an ja antaa käyttökoulutuksen asennuksen yhteydessä ja huolehtii vaa’asta koko sen käyttöiän ajan. Lisäksi Tamtron tarjoaa asiakkailleen maanantaista perjantaihin kello 6–22 veloituksettoman
puhelinneuvonnan. Puhelinneuvonnassa puheluun vastaa samat ammattimiehet kuin asennuksistakin. 

Kattava valikoima

Power 100 -perusmuistiovaaka on edullinen ja kestävä kahden päämuistion perusvaaka. Oikean tavoitekuorman ja ylikuorman kontrollointi saavutetaan viimeisen kauhan vähennystoiminnolla. Täysin uusi ja helppokäyttöinen varastoonkanto-ohjelma mahdollistaa optimaalisen eri materiaalien murskauksen ja varastoseurannan. Tarpeiden kasva­essa päivitettävissä Power 200 tai Power 300 -malliksi.

Power 200 -vakiovaaka on edistyksellinen kahdeksan päämuistion (esimerkiksi asiakas, auto, perävaunu, materiaali, tilausnumero jne.) monipuolinen tehopakkaus. Muis­tioihin voi tallettaa 10 000 yksittäisiä selväkielisiä tietoja. Mukana suoraan koneessa tapahtuvat kattavat vuoro-, pv-, viikko-, kk-raportointiominaisuudet ja lokimuisti. Lisäesimerkkejä ominaisuuksista ovat kauhan tyhjentymisen ja lukumäärän seuranta sekä edellisten kuormaustietojen automaattihaku.

Power 300i -internetvaa´assa on vastaavat ominaisuudet kuin Power 200 -vaa’assa täydennettynä internetin kautta tapahtuvalla tiedonsiirrolla ja lisättynä neljällä päämuistiolla. Punnitustulosten lisäksi tarjolla on automaattinen varastonseuranta, sekä koneen käyttö- ja paikanvalvonta.

Kaikki mallit on varustettavissa varmatoimisella lomakekirjoittimella. Punnituskortti on tukeva 10 cm leveä ja koneympäristöä kestävä.

Internet-osoite:
www.tamtron.fi

Lue seuraavaksi