Uutiset

Työkoneet

Tamtron menestyy Kiinankin markkinoilla

Tamperelainen Tamtron Group on löytänyt asiakaskuntansa myös Kiinan erittäin kilpailuilla markkinoilla. Tamtron tarjoaa sinne edistyksellistä pyöräkuormaajavaakamallistoa Power 100-300i. Kiinassa Tamtronin asiakaskunta muodostuu kaivoksista, satamista ja rautateistä. Nuo asiakasryhmät arvostavat Tamtronin vaakojen kehittyneitä ominaisuuksia, kestävyyttä ja huollon toimivuutta. Tamtron onkin saavuttanut markkinajohtaja-aseman myös Kiinassa.

Vaakojen integrointi toiminnanohjaus ja taloushallinnon järjestelmiin yleistyy ja vaa’at integroidaan Kiinassakin ylemmän tason järjestelmiin. Ensimmäiset kiinalaiset asiakkaat ovat ottaneet jo käyttöön Tamtronin Power 300i -mallin ja siihen kuuluvan internetraportoinnin. Kiinnostus tehostaa toimintaa ja välttää tarpeetonta punnituskuittien käsittelyä on oivallettu ja kysyntä kasvaa nopeasti.

Tamtronilla on hyvin kattava valikoima vaakoja. Maailmanlaajuisesti tunnetut Tamtronin pyöräkuormaaja-, puutavaranosturi-, materiaalikone-, dumpperi,- auto- ja junavaa’at kattavat asiakkaiden tarpeet oli kyseessä urakoitsija, autoilija, kaivos, satama, rautatiet tai prosessiteollisuuden teollisuuslaitos. Tamtronilla on tarjolla toimivat huolto- ja ylläpitopalvelut aina 24/7/365 -huoltopäivystykseen saakka. Tamtronin sitoutuminen huoltoon ja ylläpitoon on hyvin merkittävä tekijä monille asiakkaille.

Lue seuraavaksi