Uutiset

Työkoneet

Suomen ensimmäinen RM 120GO! -iskupalkkimurska

Hansa-Machines on luovuttanut asiakkaalle nyt Suomen ensimmäisen RM 120GO! -iskupalkkimurskan, jonka tyytyväiset uudet omistajat ovat Maanrakennus J. Mäentausta oy:n väki Pöytyältä. Yritys toimii monipuolisesti urakoiden ympäri Suomea, joten uusi RM120!-murska pääsee nopeasti tositoimiin. Yrityksellä on kaivukoneet varustettuna muun muassa pulveroijalla ja vasaralla sekä myös omat lavetit.

Rubble Master -murskat ja -seulastot ovat luotu kestämään. Ne ovat maahantuojan mukaan vankkarakenteisia, helppokäyttöisiä ja kustannustehokkaita.

”Siksi vaativalle ammattilaiselle oikea hankinta onkin Rubble Master iskupalkkimurska. RM 120GO! asettaa uudet standardit suorituskyvylle, ylläpidolle, tehokkuudelle ja innovatiiviselle designille, ja se on tarkoitettu urakointikäyttöön erityisesti betonille, asfaltille, tiilelle ja luonnonkivelle”, kerrotaan Hansa Machinesilta.

35 tonnia painava RM 120GO! on maahantuojan antamien tietojen mukaan kokoluokkansa kompaktein murska painoluokassaan.

”Uuden seulontajärjestelmänsä ansiosta lopputuote on entistäkin tasalaatuisempaa, ja laitteella on mahdollista käsitellä tehokkaasti useita eri materiaaleja”, lopettaa maahantuoja.

LUE MYÖS: Kierrätysmurskausta uudella Rubble Masterilla.

Lue seuraavaksi