Uutiset

Työkoneet

Suomalaiset konealan edelläkävijät mukana kevään ja syksyn konepäivillä

Jo parina vuotena Suomea kiertänyt Made in Finland -konekiertue osallistuu vuoden 2022 kevään ja syksyn konepäiville. Mukana ovat kaikki jo tutuksi tulleet Made in Finland yritykset: Nokian Renkaat, Dynaset, Novatron, Serco, Allu, Snowek, Kronos, Kiho ja Secto.

Ensimmäinen paikka, missä konekiertueen yritykset ovat tavattavissa on Liedon Villi Länsi -konepäivät Turun alueella huhtikuun ensimmäisenä viikonloppuna (1.-2.4.). Konekiertue on mukana myös huhtikuun lopussa järjestettävillä Oulun Oikeilla Konepäivillä (22.-23.4.). Syksyllä konekiertue kokoontuu Tampereen alueelle Mansen Mörinöille (23.-24.9.).

Kiertueen isäntinä toimivat Rotator Oy Lieto, Mateko Oy Oulu ja RealMachinery Oy Lempäälä. Esittelyssä tapahtumapäivinä ovat Nokian Renkailta muun muassa maansiirto- sekä kuorma-autonrenkaat talvikäyttöön, Allun seulamurskat ja maankäsittelylaitteet, kiinteistöhuollon työlaitteet Snowekilta ja Sercolta, Dynasetin hydrauliset työlaitteet, Novatronin koneohjausjärjestelmät ja Kronoksen metsävaunut sekä -kuormaimet.

Mukana kiertueella palveluitaan esittelevät kotimainen kone- ja autokaluston rahoittaja Secto Konerahoitus ja kenttätyön johtamiseen, työnajanseurantaan sekä kaluston paikannukseen ja hallintaan ohjelmistoa kehittävä Kiho.

”Katsoimme kiertueen järjestäjäyritysten kanssa tärkeäksi tänäkin vuonna kokoontua Made in Finland kiertueena. Näin annamme asiakaskunnallemme mahdollisuuden tulla tutustumaan ja keskustelemaan kanssamme mahdollisista laitehankinnoista, tutustumaan uutuuksiin, sekä tietysti kertomaan kuulumiset ja uudet ideat”,sanoo Ilpo Ellonen, Allu Finlandilta.

”Koronatilanteen hiljalleen hellittäessä, järjestetään vihdoin runsaasti alan messutapahtumia. Näin ollen, päätimmekin tehdä yhteistyötä jo olemassa olevien tapahtumien kanssa ja tukea näin myös suomalaisia perinteisiä konetapahtumia. Kiertueyritysten lisäksi, tämä on hieno mahdollisuus tulla tutustumaan eri paikkakunnille konepäivien isäntäyrityksiin ja heidän tarjontaansa”,lopettaa Ellonen ja lähettää terveiset konekansalle:

”Paikan päälle tulijoille luvassa hienoja tarjouksia ja arvontoja, tervetuloa.”

Lue seuraavaksi