Uutiset

Työkoneet

Steelwrist X32 FinnMetkossa

Keväällä Ruotsin MaskinExpossa maailman ensi-iltansa saanut Steelwrist X32 tulee Suomeen ja FinnMetkoon (28.-30.8.). Valmistaja lanseeraa  mallistonsa järeintä uutuutta  kehaisemalla sen olevan maailman vahvimman kauhanpyörittäjän.

Steelwrist X32 on tarkoitettu 25-33 tonnin painoisiin peruskoneisiin. Se on rakenteeltaan kokonaan teräksestä valettu. Eli niin kiinnitys peruskoneeseen, vaihdelaatikko, työlaitekiinnike sekä neljäkäpäläinen pihtikasetti ovat kaikki tätä vankkaa valua.

Alusta pitäen uutuus on saatavilla eri ohjausjärjestelmillä eli nappiohjattuna (CS5), neljällä letkulla (CS9, peruskoneen propo-ohjaus käytössä) tai Xcontrol G2-propojärjestelmällä.

Se sisältää Xcontrol-kahvat, kosketusnäytön, klinometrin, automaattisäädön sekä lisävarusteena pyörä- ja telaohjauksen sekä keskusvoiteluputkiston.

“Steelwristin valikoimissa on nykyään myös pikakiinnikkeitä ja erilaisia kauhoja. S-tyypin kiinnikkeissä on vakiona ISO 13031 –standardin täyttävä Front Pin Lock –turvalukitus (video). FinnMetkon osastolla uutuutemme X32 on S70/S70FPL-mallien kiinnikkeellä varustettuna. NTP20/NTP20 on tulossa“, sanoo maajohtaja Jani W Leino Steelwristiltä ja toivottaa kaikki tutustumaan uutuuteen FinnMetkon osastolle 942.

Lue seuraavaksi