Uutiset

Työkoneet

Specmalle laajennus Tampereella

Uusi Specma Technology Center Sarankulman teollisuusalueella.

Specma avasi syyskuun lopulla uuden ison HydroPiste-hydrauliikkamyymälän, varaston ja tuotantotilat Tampereella. Specmalla on ollut Tampereella myymälä jo yli 20 vuotta ja tuotantoyksikkö on toiminut entisissä Cargotecin tiloissa, josta Cargotecin tuotannollinen toiminta siirrettiin viime vuosien aikana Puolaan. Samaan aikaan Specma perusti oman yksikön Puolassa jonne siirrettiin valtaosa Tampereen yksiköstä ja jonne keskitettiin tuotantotoimintoja myös Ruotsista.

Tampereelle jäljelle jäänyt toiminta on nyt siirretty Sarankulman teollisuusalueelle yhteisiin uudistettuihin tiloihin paikallismyymälän kanssa. Tuotantoyksikölle on samalla siirretty töitä Specman muista toimipisteistä, joten esimerkiksi uutta putkentaivutusautomaattia eikä kaikkia laitteita tarvinnut siirtää Puolaan muiden tuotantolaitteiden mukana.

Nykyaikaisten lähes 3000 neliön toimitilojen ansiosta pystytään palvelemaan asiakkaita entistäkin paremmin. Avattu uusi iso myymälä palvelee laajalla tuotevalikoimallaan tehokkaasti alueen asiakkaita isoista laitevalmistajista koneurakoitsijoihin ja maatalousyrittäjiin.

Avajaiset pidettiin syyskuun lopussa ja samassa yhteydessä HydroPiste -ketjun yrittäjillä oli vuosikokous. Vuosikokouksessa käsiteltiin ketjun tulevia muutoksia, mikä tarkoittaa mm. pohjoismaisen yhteistyön lisääntymistä. Vaikka hydrauliikan markkinat ovat Suomessa pudonneet selvästi, on laajentuvan HydroPiste-ketjun myynti ollut edelleen nousussa jo seitsemättä vuotta.

Kahden avajaispäivän aikana väkeä riitti välillä tungokseen saakka ja paikalla olleet yhteistyökumppanit pitivät avajaisia onnistuneina myös kaupallisesti.

Lue seuraavaksi