Uutiset

Työkoneet

SMP-pyörittäjät myös Rinta-Jouppi Machinelta

SMP Parts Ab on aloittanut yhteistyön Rinta-Jouppi Machinen kanssa koskien SMP-rototilttien myyntiä. Yhteistyön perustana on molempien yritysten vahva kasvu maassamme kuluvan vuoden aikana. Rinta-Jouppi Machinen myytävien koneiden ja lisälaitteiden varasto ja sen vaihtuvuus on jatkuvassa kasvussa ja SMP Parts laajentaa tuotevalikoimaansa ja tunnettavuuttaan Suomessa. Myös hyvät henkilösuhteet SMP Partsin Suomen myyntipäällikön Jens Björkin ja Rinta- Jouppi Machinen vetäjän Seppo Salomäen välillä olivat jo olemassa.

”Tiesin, että Rinta-Jouppi Machine on vakavarainen ja kasvava konekauppaa tekevä yritys. Kun Salomäen Seppo otti yhteyttä, ajattelin, että tässä on hyvä yhteistyökumppani, jolla on rahkeita pitää tilttejä myös varastossa”, kertoo Jens Björk kumppanuuden aloittamisesta. ”Haluamme lisätä markkinaosuuttamme Suomessa ja siitä yhteistyöllä tavoitellaan. Samalla saamme koko ajan lisää tunnettuutta maarakennusalalla”, sanoo Björk.

Rinta-Jouppi Machinen vetäjä Seppo Salomäki (vas.), SMP Parts Ab:n Suomen myyntipäällikön Jens Björkin (oik.) ja SMP Parts Ab:n toimitusjohtaja Lars–Erik Klas (kesk.).

SMP:n valikoimasta löytyy seitsemän erikokoista rototilttiä 3–30 tonnin kaivukoneisiin. Kaikkiin näihin kuuluu aina kahden vuoden takuu. ”Uskomme vakaasti SMP tilttien vastaavan suomalaisten urakoitsijoiden vaatimuksiin ja odotuksiin. Kentältä saadut kokemukset ja palautteet ovat sen jo osoittaneet”, toteavat Jens Björk ja Seppo Salomäki. SMP:n vahvuuksia ovat hyvä hinta-laatusuhde, irrotettava ja jälkeenpäin asennettavissa oleva pihti, sylinterivaihtoehdot ja vahva vaihteisto. Uuteen ohjausjärjestelmään on myös mahdollista integroida GPS-laitteet.

SMP Partsin ja Rinta-Jouppi Machinen yhteistyö käsittää aluksi rototiltit. SMP:n muiden tuotteiden kuten kauhojen ja kiinnikkeiden osalta yhteistyön muotoja tarkastellaan ensi vuoden aikana. Myös kauhojen toimittajana SMP Parts on vahva Pohjoismaissa yli viidentuhannen toimitettavan kauhan lukumäärällä.

Lue seuraavaksi