Uutiset

Työkoneet

SMP Parts maailmanlaajuiseen yhteistyöhön Volvo CE:n kanssa

Volvo CE pyrkii olemaan teknisen kehityksen kärjessä ja esittelee nyt Volvo EC250E- ja EC300E -mallit, jotka ensimmäisinä varustetaan uudella Smart Connectilla. Smart Connect mahdollistaa koneen ja kallistuvan kauhanpyörittäjän välisen tiedonsiirron.

Kun kauhanpyörittäjä kytketään koneeseen, se viestii kaikki toiminnot ja tekniset tiedot koneelle Smart Connectin kautta. SMP-kauhanpyörittäjät ovat yhteensopivia uusien Volvo EC250E- ja EC300E -mallien kanssa. Volvo CE:n, SMP Partsin ja SVAB hydraulik AB:n välisen yhteistyön ansiosta. Lisää yhteensopivia malleja esitellään tämän vuoden aikana.

”Uusi alusta on jännittävä ja tarjoaa parhaan kaivukonemarkkinoilla saatavan tekniikan. Smart Connect, joka mahdollistaa erimerkkisten kauhanpyörittäjien saumattoman integroinnin koneisiimme, sekä DigAssist, ovat ainutlaatuisia ja tarjoavat erityistä lisäarvoa asiakkaalle”, sanoo Kurt Deleu, Head of excavator product management EU/INT, Volvo CE.

Volvo CE:n DigAssist-alustan ansiosta SMP Partsin kauhanpyörittäjille on olemassa valmis Factory Fit -ratkaisu. Se säästää valmistajan mukaan aikaa ja parantaa tarkkuutta, sekä tarjoaa mahdollisuuden ohjata sekä kaivukonetta että pyörittäjää koneen alkuperäisillä kaivuvivuilla niin, että kaikki tiedot näytetään päänäytössä.

”Mahtavaa, että voimme tehdä tämän yhdessä. Volvo on kehityksen kärjessä ja me olemme mukana vauhdissa ja kehitämme tuotteitamme samaan tahtiin, mikä tekee SMP:stä luonnollisen kumppanin sekä konevalmistajille, jälleenmyyjille että loppuasiakkaille. Tämän yhteistyön ansiosta meillä on Plug and Play -ratkaisu, joka täyttää sekä Volvon että asiakkaan tarpeet. Volvon uusia konemalleja varten olemme kehittäneet uusia toimintoja ja uuden käyttöliittymän, joiden avulla konetta ja sen työvälineitä on helppo ohjata tehokkaasti. Nyt ovat vuorossa EC250E ja EC300E. Vuoden 2021 aikana esitellään useita muita malleja. Odotan innolla yhteistyötä ja myynnin kehitystä vuoden 2021 ja tulevien vuosien aikana”, SMP Parts AB:n myyntijohtaja Daniel Persson sanoo.


Lue seuraavaksi