Uutiset

Työkoneet

SMP Parts AB – uudet kauhanpyörittäjät

”Uudet mallit ST12 ja ST18 ovat vastaus asiakkaidemme toiveeseen tietyn painoluokan kaivukoneisiin sopivasta kauhanpyörittäjästä. Uutuudet  tarjoavat paremman suorituskyvyn ja laajentavat SMP:n monipuolista tuotevalikoimaa entisestään. SMP-kauhanpyörittäjä parantaa kaivukoneen kapasiteettia ja tekee siitä joustavamman ja tehokkaamman tarkkuutta vaativissa töissä”, kerrotaan SMP:n tiedotteessa. ”Kauhanpyörittäjässä on 360 asteen jatkuva pyöritys ja sitä voi kallistaa 40 astetta joka suuntaan. Näin laite sopii erinomaisesti esimerkiksi tasoitus- tai kaivuutöihin, joissa kaivukonetta olisi muuten siirrettävä. SMP-kauhanpyörittäjällä haasteelliset ja tarkkuutta vaativatkin kaivuutyöt sujuvat tehokkaasti ja tarkasti ilman että kaivinkonetta täytyisi siirtää. Tämä parantaa myös kaivukoneen lähellä työskentelevien henkilöiden turvallisuutta”, lupaa valmistaja.

SMP-kauhanpyörittäjiä päivitetään parhaillaan neljänteen sukupolveen. Uuden sukupolven laitteisiin on tehty useita teknisiä muutoksia, jotka parantavat niiden tuottavuutta, huoltotarvetta ja turvallisuutta. SMP tarjoaa myös HardLock®-pikakiinnikkeen, joka yhdistettynä kauhanpyörittäjään parantaa turvallisuutta ja suorituskykyä sekä mahdollistaa vaativistakin työtehtävistä selviytymisen lisäten näin tuottavuutta”, kertoo SMP Parts AB:n toimitusjohtaja Lars-Erik Klas.

”Olemme iloisia voidessamme kertoa uusista malleistamme ja päivityksestä neljänteen sukupolveen. Meille on tärkeää, että voimme tarjota asiakkaillemme viimeisintä tekniikkaa, joka helpottaa heidän työtään tehden siitä samalla myös turvallisempaa ja tehokkaampaa. Kehittämällä tuotteitamme ja ratkaisujamme jatkuvasti voimme myös kasvattaa markkinaosuuttamme niin Ruotsissa kuin muualla Euroopssa”, lisää Lars-Erik Klas.

SMP Parts AB tuo syksyllä markkinoille kaksi uutta SMP Swingotilt® mallia, ST12 (8-12 t) ja ST18 (14-18 t).

Lue seuraavaksi