Uutiset

Työkoneet

Sinoboom sopii vuokrakoneeksi

Suomen Konetalo aloitti huhtikuun alussa Sinoboom-henkilönostinten maahantuonnin. Mallistossa sekä akku- että dieselkäyttöisiä nostimia ja malleja saksinostimesta suora- ja nivelpuominostimiin, myös spider-malli on tarjolla. Hinta-laatusuhteeltaan loistavat kiinalaisvalmistajan tuotteet ovat ominaisuuksiltaan myös vuokrauskäyttöön sopivia.

Maahantuojan edustaja Miska Joensuu Suomen Konetalosta kertoo, että Sinoboom on perheyhtiö, joka on keskittynyt pelkästään nostimiin. ”Yhtiön toiminta-ajatuksen kärjessä ovat laadukkaat ja toimivat laitteet. Niinpä nostimet tunnetaan maailmalla varmatoimisina ja luotettavina sekä niitä arvostetaan käyttäjä- ja huoltoystävällisyytensä ansiosta. Eritoten nämä on tehty vuokraamomarkkinoita ajatellen.” Komponentteina Sinoboomeissa käytetään yleisesti tunnettujen eurooppalaisten ja amerikkalaisten valmistajien tuotteita.

Hydraulikoneikko ja -säiliö avautuvat kätevästi huollettaviksi…

…samalla tapaa kuin akusto toisella puolella.

”Sinoboomeja on erityisesti paljon telakkateollisuuden käytössä, Siperiasta tropiikkiin. Euroopassa maahantuontia on Portugaliin , Romaniaan, Hollantiin, Ruotsiin ja nyt myös Suomeen. Olemme kehittäneet Suomen konetalon toimintaa voimakkaasti ja meillä on nyt hyvät resurssit vastata maahantuonnin haasteisiin”, sanoo Joensuu ja näyttää miten Sinoboom liikkuu – katso viereinen video.

Ensimmäisiin Sinoboom-vuokraajiin lukeutuu Leinolift Oy. Jouni Leino kertoo, että ennestään heille tuntemattoman nostinmerkin ostopäätökseen vaikutti tutun ja luotettavaksi osoittautuneen myyjän Miska Joensuun suositus. ”Lisäksi komponentit ovat länsimaisia ja nostimen tekniikka on tuttua, sillä se on vastaavaa meidän käyttämiemme muiden saksinostinten kanssa. Nämä saksinostimet ovat enemmän tällaista bulkkituotetta, meillä näitä on nelisenkymmentä. Aivan täysin nämä Sinoboomit ovat vastanneet odotuksia.”

Kaksi Leinoliftin Sinoboom-nostinta on käytössä eräällä rakennustyömaalla Helsingissä. Työmaalla Sinoboomin saksilavanostinta arvioidaan pitkälle samanlaiseksi kuin muut vastaavat. ”Käytöltään tämä on liki vastaava kuin muutkin tällaiset. Liikkeet ovat pehmeät. Toki uusi on uusi. Mitään ongelmia näiden kanssa ei ole ollut, kaikki on tehty mitä näillä on pitänyt”, kommentoi nostinta käyttänyt rakennusmies.

Juha Kuusjärvi

Vuorkattavaa nostokalustoa löytyy vuokrata.fi-palvelusta.

Lue seuraavaksi