Uutiset

Työkoneet

Secodi Finland Oy ja HDS Finland Oy ovat fuusioituneet

Ranskalaiseen Fetis-konserniin kuuluvat hydrauliikkaratkaisuja tarjoava HDS Finland Oy ja Perkins-moottoreiden maahantuoja Secodi Finland Oy ovat keskittäneet asiantuntemuksensa ja fuusioituneet 31.12.2021. Toiminta jatkuu normaalisti nimellä Secodi Finland Oy.

FETIS-konserni on vuonna 1978 perustettu ranskalainen perheyritys, joka on ollut Perkins-maahantuoja Ranskassa jo yli 30 vuoden ajan. Suomessa Secodi Finland Oy on ollut Perkinsin virallinen maahantuoja vuodesta 2012 lähtien. Perkins on tunnustettu, maailman johtava dieselmoottoreiden suunnittelija ja valmistaja.

HDS on Ranskassa vuonna 2004 perustettu yritys liikkuvan kaluston hydraulisten ja sähköhydraulisten järjestelmien suunnittelu- ja integrointiratkaisuille. Lisäksi toiminta kattaa laajan valikoiman hydraulisia, elektronisia ja sähköhydraulisia komponentteja.

Secodi toimii maahantuojana myös Ranskassa, Virossa, Espanjassa ja Turkissa. Sulautumisen myötä meillä on näin ollen entistä paremmat mahdollisuudet hydraulisten ja sähköisten ratkaisujen suunnitteluun ja toteuttamiseen moniin työkoneisiin.

Kaikki yhteyshenkilöt säilyvät samoina ja jatkossakin hydrauliikan ratkaisuista vastaa Thomas Gabilly, jolla on 14 vuoden kokemus hydrauliikkatuotteista ja mekaanisesta voimansiirrosta. Gabilly on toiminut seitsemän vuotta HDS France myyntipäällikkönä ja viimeiset kolme vuotta HDS Finlandin myyntipäällikkönä. Secodi Finlandin Perkins-moottoreiden, varaosien ja huollon liiketoiminnasta vastaa edelleen Jyri Kurki.

”Laajemman ratkaisutarjonnan ja yhtenäisen toimintamallin myötä pystymme kehittämään markkinoita ja tarjoamaan ensiluokkaista sitoumusta, laatua ja palvelua – yhdessä laajan kansainvälisen asiantuntijatiimimme kanssa”, sanoo Kurki.


Lue seuraavaksi