Uutiset

Työkoneet

SDMO ja Kohler Power Systems yhdistyvät

Kaksi suurta voimantuoton toimijaa yhdistävät voimansa ja tähyävät maailman suurimmaksi dieselgeneraattoreiden ja sähköisen voimantuoton ratkaisutoimittajaksi. Uuden yhtiön nimi on KOHLER-SDMO. Yhtiöt ovat yhdistäneet voimansa kaikilla liiketoiminnan osa-alueilla, mutta erityinen panostus on asetettu tuotekehitykseen, jonka tuloksena on lanseerattu uusi KD-sarjan dieselgeneraattorimallisto. KD-sarjassa on huomionarvoista se, että sitä varten on kehitetty kokonaan uudet dieselmoottorit.

KOHLERSDMO on tehnyt yhteistyötä uusien dieselmoottorien kehittämisessä Liebherrin kanssa ja moottorit tullaan valmistamaan Liebherrin tehtailla Sveitsissä Bullessa sekä Colmarissa Ranskassa. Liebherr tulee asentamaan moottoreita myös omiin kaivoskoneisiinsa. Moottoreiden kehitystyöhön on investoitu yli 500 Miljoonaa US Dollaria.

KOHLER-SDMO KD -sarja
Uusi KD-sarja käsittää tehoalueen 800 – 4200 kVA sekä 50 Hz että 60 Hz taajuuksilla moottorien iskutilavuuksien ollessa 27, 36, 45, 62, 83 ja 103 litraa.
Teholuokat 800-1100 kVA sekä 1650-2800 kVA ovat saatavissa heti, loput tulevat tuotantoon vuoden 2018 aikana.

KD-Sarja tarjoaa varavoima- sekä jatkuvaan käyttöön ainutlaatuisia ominaisuuksia.

· ISO8528-5, G3-suorituskykyluokka
· 100 % kuormanottokyky kuorman päällelyönnissä
· Alhaiset pakokaasupäästöt. Täyttää US EPA Tier 2 -päästövaatimukset
· Paras tehotiheys (kVA/m2)
· Paras polttoainetalous (g/kWh)
· Tehoasetukset Datacenter-käyttöihin (DCC)
· Odotettu elinikä 24000 tuntia jatkuvassa käytössä
· Täydellinen tuotetuki myös moottorille
· Optimointimahdollisuus joko alhaiselle polttoainetaloudelle tai alhaisille päästöille
· 3 vuoden takuu vakiona, jatkuvassa käytössä 8700 tuntiin saakka.

Kaikkien KOHLER-SDMO tuotteiden tuotetuen ja myynnin hoitaa Suomessa Machinery Oy, joka on toiminut SDMO:n maahantuojana ja yhteistyökumppanina vuodesta 2012 lähtien. Uusi KD-sarja soveltuu erinomaisesti varavoimakäyttöön niin datacentereihin, sairaaloihin ja muihin käyttökohteisiin, joissa vaaditaan korkeimpia laatuvaatimuksia, liittyvätpä ne sitten kuormanottokykyyn, päästöihin tai käyttökustannuksiin.

Lue seuraavaksi